Reklama

Reklama

Bylo, nebylo, ale klidně mohlo být... Proč se pořád držet knížek? Karcoolka je dnes slušná puberťačka, není to žádná slečinka, vždyť právě dokončila svůj bojový výcvik. Babička už dávno nesedí doma a neplete čepice – v zimě brázdí sjezdovky, v létě nějaký ten seskokový adrenalin. Jen si občas ujede na pořádném pečení. No a vlk? Žijeme přeci v civilizované době. Investigativní reportér s všeobecným rozhledem. Tato elitní zásahová jednotka se vydává na nebezpečnou misi. Záchrana Jeníčka a Mařenky, kteří byli uneseni za záhadných okolností, nebude snadná. Karcoolka a její tým musí nasadit všechny své trumfy, aby uspěli. Cool mise začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (70)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Jak moc zbožňuju jedničku, tak moc mě zklamalo tuto. Usmála jsem se párkrát a to ještě jen tak sporadicky, zloduši byli jasní hned od doby, kdy se Jeníček s Mařenkou poprvé objevili na plátně. (Však to bude bomba, to nikdo nebude čekat takový zvrat!) Celá etapa s mým oblíbeným kozlem byla vysloveně trapná... a všudypřítomná klišé typicky amerického filmu ještě víc. 40% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ani prvni dil nebyl zadna super pecka a dvojka je na tom vicemene podobne, nenadchne, neurazi. Tvurci se uz vysrali na nejaky parodovani znamyho pohadkovyho pribehu a vyuzivaj jen znamy postavy, takze takova trochu variace na Shreka, hozena lehce do akce. Pribeh je ale na animak dostatecnej, sem tam se povede nejakej solidni forek a postavy jsou sympaticky namluveny, takze se da v klidu prehlidnout i ta trochu slabsi animace. Ja se vcelku bavil, ale je to tak na ty 3*. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi kdysi celkem líbila, i když do první ligy měla hodně daleko. Ale dvojka opravdu debilní pohádka pro debilní děti. Stupidní dialogy, nevtipné vtipy a především odpudivá animace. A ten příběh? Jednička si vzala pohádku a na jejím základě vystavěla originální příběh, dvojka si vzala jen postavy a vystavěla guláš bez ladu a skladu. Nedivím se, že to nešlo do kin. ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u prvního dílu, pro grafické stránce příšerné, po obsahové docela vtipné. Na co však tvůrci vsadili, to se příliš nepovedlo. Chtěli vytáhnout osvědčená esa, jako byl zpívající kozel. Bohužel ten mi v tomhle díle spíš vadil. Jinak tu je spousta skvělých nápadů, Jeníček s Mařenkou byli opravdu zákeřní padouši. Avšak nic překvapujícího tu není. V prvním díle jste se zasmáli, když jste se dozvěděli, co je babička zač, když jste viděli slavnou scénu "A babičko, proč máš tak velké..." zparodovanou atd. Druhý díl už na to jen nastavuje, a proto se tomu už zřejmě nezasmějete tolik, jako u jedničky, což je škoda. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu, kdy byly pohádky a vše kolem nich prostě jen postavené na hlavu a fungovalo to, je tohle vrchol ubohosti, kdy nefunguje nic. Autoři se ani nesnažili vymyslet cokoliv nového, nějaký nečekaný zvrat, nečekaný vtip, nečekaného záporáka, prostě cokoliv, a udělali jen trapárnu plnou pitomých klišé, které se možná hodí do laciné pohádky pro velmi malá děcka, ale nikoliv do takovéto slátaniny, která se pohádkou pro malá děcka skutečně nazývat nemůže.     (!!! Opovažte se na to brát své děti - toto není pohádka!). A tedy, tramtararááá, první Odpad! ve zdejším hodnocení. La Finito? Ja! ~~~ PS: Jestli se tohle skutečně dostane do distribuce a kin, tak se tím zas a znovu jen potvrdí, jaký neuvěřitelný blb je český distributor, který přinejmenším dobré filmy ze světa nechává opomenuté a takovéhle "útroby-nemocného-žaludku" vyvrhává na plátna kin. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Big City se skládá z částí New Yorku, Las Vegas a San Francisca. (kellne)
  • Ačkoliv byl film nadabován v roce 2011 společností Film Europe, která měla zakoupena práva, dosud (2019) nevyšel na žádném nosiči ani nebyl vysílán v TV. Společnost Film Europe totiž od distribuce snímku odstoupila. (Joe16210)

Reklama

Reklama