Reklama

Reklama

V Las Vegas se právě koná setkání ufologů, na které zamířily tisíce nadšenců z celé země. Na shromáždění přijíždí i doktorka Alex Friedmanová, která je odbornicí na odhalování astrofyzikálních anomálií. Zatímco Alex v mimozemšťany věří, taxikář Jack se k této otázce staví skepticky a lidi v mimozemských převlecích považuje za cvoky. Krátce poté se v Jackově taxíku objeví dvě podivné děti, Sara a Seth, kteří si přejí odvézt na Horu čarodějnic do nevadské pouště. Jack netuší, že obě děti mají tak trochu nadpřirozené schopnosti, ani to, že se za chvíli ocitne v samém epicentru divokého dobrodružství. Musí ochránit své pasažéry před všehoschopnými zabijáky a na místo dojet první. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (317)

Pitam 

všechny recenze uživatele

Jednoduchoučká a velmi naivní filmová jednohubka se stokrát viděnou sci-fi zápletkou a průměrnými triky určená pro celou rodinu. Tempo je celkem svižné a člověk se při sledování nenudí, ale i když se The Rock snaží občas vycedit nějakou tu trefnou hlášku a dokonce nasadit i úsměv, tak třeba ve srovnání s výborným dějově velmi podobným Paulem působí celá Hora čarodějnic poněkud nudně. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"UFO versus taxík, Johnson aka Švarcík. PreDejTo!r se snaží, marně Dwayna smaží." Můj stářím svraštělý a infantilní palec nahoru! No a co že dětinsky, bavil jsem se královsky! Při teenager honění scifi-kinder-akčňáku a to včetně vyvrcholení (pardon) na zadním sedadle taxíku.V nadupané jízdě si divoký králíček Johnson fajně zadupal s PreDejTo!rem (plechová predátorská hračka, robotický mameluk Siphon Fire-bubble3) a vydupal i s vládními agenty, s bílými muži v černém. Btw, Ciarán Hinds s koženým ksichtem a permanentně strnulým výrazem "Jsem tajnej, jsem zlej!" mě bavil. Potěšila i emzácká holčička ASRobb a její pozemská vyčůranost, s níž štengrovala Dwayna, zpochybňováním jeho mužnosti a sebevědomí (mrška mazaná :-). Hecování zafungovalo a náš sympatický wrestler s jehněčím pohledem se rozhodl natrhnout všem zlosynům jejich vládní i scifi prdele. Fajn oddychovka. Jo a akčňák bez mrtvol mi neva, ani to, že i strojvůdce přežil - čelní srážku lokomotivy s UFO v tunelu! Prostě kvalitní americká lokomotiva, film i Dwayne. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Chatrný scenár, mizerná réžia, mimoriadne zlé triky a až "cageovsky" prehrávajúci Johnson (záverečný retardovaný úsmev pri pohľade na odlietajúcu kozmickú loď ma asi bude mátať v snoch). Na trochu akcie v Rockovom podaní som sa tešil, ale tento film je po všetkých stránkach nehorázna nuda. Už rozumiem, prečo sa to nedostalo do našich kín... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Naštěstí to dopadlo líp než jsem čekal. Sice to je krapet natvrdlé, je tam přehršel akce a i od děje jsem čekal něco víc stejně jako od závěru (který je tu takový nijaký a nedotažený), ale jinak se mi na to příjemně dívalo, vyloženě trapné to taky nebylo a popravdě jsem si to spíš užil. Ani ti mimozemští teenageři mi nelezly na nervy, dokonce ani The Rock. Naopak - spíš mi tu drtivá většina postav byla veskrze sympatická. Silné 3* ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

No, mohl bych se zde v komentáři samozřejmě rozprávět o tom, jak debilní byl scénář společně s tupými výkony hlavních postav, ale proč bych to dělal? Vždyť já se docela dobře bavil. Hláškami nabitý vazoun Dwayne "The Rock" Johnson dokáže udělat i z naprosté sci-fi kraviny vydařenou akční podívanou, při které se člověk docela nasměje. Na vypnutí mozku vhodná podívaná, o které člověk nesmí v žádném případě přemýšlet. Zaručeně lepší věc, než nějaká Cesta do středu země (teď nemyslím tu klasiku z padesátých let) a podobné dnešní kraviny. Lepší průměr. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Tvorcovia hľadali pomoc u odborníkov na UFO, armádu a CIA, aby boli prvky vo filme realistické. (Greenpeacak)

Související novinky

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Jonny Quest jako akční velkofilm?

Jonny Quest jako akční velkofilm?

18.03.2009

První zmínka o plánech na hranou adaptaci kresleného seriálu z dílny Hanna-Barbera Jonny Quest prosákla ze studia Warner Bros. už někdy v létě 2007. Pak se na ní tak trochu zapomnělo. Těžko ale najít… (více)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno