Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (390)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Descent 2 se nese v duchu [Rec] 2. O strachu to není vůbec, zato je sequelově přímočařejší, akčnější a celkově i nechutnější. Ale zatímco dvojka [Recu] stereotypně opakovala postupy zavedené u skvělé jedničky, Descent 2 je béčková jízda, která se s ničím nesere a jejíž hrdinky jsou ponaučené z chyb minulých. Větší spokojenost než u [Rec] 2. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl začíná přesně v místě kde ten první skončil. Děj začíná (i přes řadu nelogičností) šlapat již od začátku a nový režisér nám nachystává tolik čekané lekačky, které i přes tu svou očekávanost prostě fungují. Bohužel postupem času se kouzlo vytrácí a film trpí klasickým syndromem dvojky, navíc režisér opisuje kde se jen dá. Takže divák je na závěr i docela rád, že to celé zvládl bez újmy na zdraví. PS: Pokud mě něco ale dokázalo nadzvednout byla imbecilita toho šerifa, který v jeskyním labyrintu, když si všichni chtějí zachránit kejhák a každá ruka je tedy dobrá, dokáže nasadit želízka s odůvodněním, aby mu podezřelá zase neutekla. A kam by asi tak utíkala pane Šerife? A navíc v tu dobu již asi těžko mohla být podezřelá, když se dozvěděl co stojí za úmrtím postav. 55% ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Podle mě o něco slabší než jednička (možná protože to točil jiný režisér), ale pořád mě to docela bavilo. Na postavách mi stejně jako u jedničky nezáleželo, navíc mi tam asi nově vadily ty mužské postavy, které v jedničce nebyly. Taky ty obludy se mi zde nějak líbily míň, prostě na Marshalla to celkově nemá a všechno zde už stejně zaznělo (blbé nasvícení atd.). ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

První půlhoďka není úplně optimální, ale pak se to rozjede a už nezastaví. Jsme zpátky ve starém známém jeskynním komplexu, kam teď vyráží pátrací četa včetně z jedničky přeživší a stále ještě ne úplně vzpamatovalé Sarah. A to znamená, že jeskynní zrůdy budou opět hodovat./ Je to akčnější, krvavější, nechybí super scény jako únik ze zapadaných prostor, drama nad propastí, udělejte šerifovi pápá, krysa, nebo jeskynní hajzlík. Napětí samozřejmě zůstává, hodně se mi líbil konec. Osobně mi to sedlo víc než první díl (kupodivu včetně samotných predátorů) a divím se, když hororový fanda zhodnotí pod 3*... "This is a missing person's case, what the hell do you think you'll find down there?" ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na druhej díl víc než slušný, ale jednička byla pro mě o dost lepší, tady se už hraje, jak je u dvojek tradiční, převážně jen na krev a brutalitu a ta přes malinovku místo krve není až zas tak dobrá, nějaký napětí a atmosféra trosku ustupuje dozadu a to hlavně kvůli neumětelství režiséra, kterej používá dost laciný lekačky a mutanty nám trochu uklidnil a místo agresivních krvelačných nájezdů se tu spíš setkáme jak mutanti řvou, když jsou odhaleni ve tmě a nebo bafaj, ale i tak je to dobrý a důstojný pokračování, který se nesnaží nic revolučně měnit a pokračuje v tom, co bylo započato v jedničce ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)
  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)

Reklama

Reklama