Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

dopita 

všechny recenze uživatele

Kdybych rozdělil film na třetiny, o což film vyloženě škemrá tak by to bylo asi takhle: první třetina kdy Jack McCall nezavře hubu za moc nestojí, ale zas tak moc neuazí (40%), druhá, kdy nemůže mluvit je plná "vtipných scének" kdy chce něco říct a nemůže, je jeden velkej šit (0%) a třetí třetina kdy dostává rozum, je sice plná klišé, ale aspoň se na to zas dá dívat (40%). Takže je to za dvě ** , ale doufal jsem, že zdechne... ()

milhouse333 

všechny recenze uživatele

Povedená oddychovka, kdy si padající hvězda Murphy sice nepolepšil, alespoň se zastavil... :) Nízké hodnocení a výkřiky o tom, že je to sračka od mnohých zde, jsou přehnané. Je to průměrné, béčkové, lehce komediální drama s klasickýma Murphyho grimasama. Je dobré si prostě jednou pro vždy uvědomit, že Murphy není zárukou trháku, na který se třepeme... ()

Reklama

Timak 

všechny recenze uživatele

Tak jo, upřímně, čekal jsem totální kravinu, těžkej podprůměr, šestidenní průjem atd. Ale ono to vážně není špatný. Jistě, Eddie už má svá nejlepší (herecká) léta dávno za sebou, ale tohle je vcelku solidních 68-70%. A to není úplně tak špatný. Dokonce je to i někdy vtipný. Prostě solidní odpočinkový filmeček pro celou rodinu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to něco trochu jiného než jsem od Eddieho zvyklá, ale je to skvělý film. Nechápu, proč má tak špatné hodnocení. Jasně, příběh je trochu fantas magorie, ale přiznejme si to, na světě jsou miliony lidí, kteří by takový strom potřebovali, aby si uvědomili důležitosti života, který žijí. Škoda, že něco takového vážně neexistuje. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet perfektný, pointa taktiež, len skôr by som uprednostnil, keby sa film žánrovo uberal skôr dramatickým smerom a nie týmto štýlom. A ani z obsadenia Eddieho Murphyho do hlavnej role nie som zrovna nadšený. Tým pádom vlastne automaticky odpadá možnosť, že by ten film pôsobil nejakým vážnejším dojmom, hoci aspoň v závere konečne prestali tlačiť na pílu toho neznesiteľného "humoru". Ale treba uznať, že zopár scén sa naozaj vydarilo a pôsobili celkom komediálnym dojmom. Ale bohužiaľ, takýto krásny námet nie je stavaný na takéto prevedenie. Podľa mňa práve toto zabilo celé filmové spracovanie inak krásnej idei. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama