Reklama

Reklama

Ve zpustlém Hollywoodském motelu došlo ke smutné události. Loutkoherečka a matka dvou malých dětí se předávkovala drogami a zemřela. Její děti vše viděly. Do péče je dostal zvrhlý strýc, který ale také záhy umírá. Nyní je dívce 18 let a bere svého mladšího bratra do Las Vegas, aby se mohl stát loutkohercem po vzoru matky. Berou sebou i hrůzostrašně vypadající loutku, která jim zůstala po matce. K jejich velkému překvapení loutka ožívá, a co víc – mluví za chlapce, který od matčiny smrti nemluví. Toto podivné trio spolu oslaví Halloween, který ale končí smrtí malého dítěte, z níž je obviněn němý bratr a následně je zavřen do ústavu. Po pár měsících jej ale sestra spolu s loutkou osvobodí a dávají se na útěk. Zdá se ale, že loutka začíná mít svou vlastní vůli a vraždění nebere konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

HappySmile odpad!

všechny recenze uživatele

Teda vážně by mě zajímalo, na čem ti filmaři jeli... Tak absurdní a naivní film jsem asi ještě v životě neviděla. Natočen je stylem pro děti do 6 let, ale tématem (násilí, sexuální obsah) rozhodně pro děti není. On to vlastně ani není horor, jak je napsáno v popisku. Těch pár mrtvol, co se tu objeví, je v každém druhém filmu nebo seriálu a nic jako napětí, strach či nějaké brutální scény nečekejte, takže vážně nechápu, co se tím básník snažil říct... Vlastně jsem to celou dobu sledovala se zdviženým obočím a přemýšlela, jestli to myslí vážně nebo to byl jenom špatný vtip... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nevím na co si Mark Jone hrál, Rumplestillskin i Leprechaun jsou zábavné filmy se skřetama na který se zatraceně dobře kouká, ale co dělal tady? Loutka se skoro nehýbe, vraždy jsou nudné, nevynalézavé. Postavy stupidní a nudné. Prostě nevím co dělal kdyby to byla jeho prvotina neřeknu, ale ten chlap má prostě na víc. Příběh jalovej a ohranější než nejstarší porno. Bohužel tohle se nepovedlo, snad Jones udělá pro příště něco více zábavného. ()

Reklama

iolaos 

všechny recenze uživatele

po hnusnych pisnickach v uvodnich peti minutach jsem zvedave vyckaval co dalsiho, jeste trapnejsiho vyleze z hlavy choreho idiota Jonese.... a dostalo se... bábika kourici tlustochovo ohambi. yeah... no to je moc. Obvykle jsem velmi tolerantni ke scenari, zvlaste u miniroadmovie (v tomto pripade), kde se toho originalniho vymyslet moc neda.......ale Triloquist lze bez pouziti vulgarit okomentovat tezko. 1/10 za baby.... ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Jistá..."umělkyně(zkušenosti s černou magií) a matka(tsss..)" nemá prachy na nájem...předávkuje se(injekční stříkačka je taky řešení).Zůstanou tu po ní dva sirotci(roztomilý malý zmetci)...Za nějaký čas už dospělá pohledná dcerunka(výkvět všech ctností,ne v to opravdu nedoufejte)...je to zvrhlá,úchylná děvka,její pošahanej brácha(s výrazem debila)...není o moc lepší a břichomluvecká loutka(to něco zažijete),kterou nejspíš vyřezal nějakej perverzní magor(práce se dřevem je tak povznášející)...se vydávají na krvavou cestu za nadějnými zítřky."Policajti,bojte se!!". ()

foundation odpad!

všechny recenze uživatele

Mark Jones a Leprechaun bola na svoje pomery celkom vydarena kravinka na ktorej sa dalo pobavit, v klude pozriet a cloveku z toho hned neprislo zle. Asi preto som siel aj do jeho dalsieho filmu s tragickym nazvom Rumplcimprcampr. Kedze to dopadlo asi najhorsie ako dopadnut mohlo Triloquista som si pustil s naivym vyrazom na tvari ze horsie to uz byt nemoze. Jones opat nesklamal a vyprodukoval tak nehoraznu hovnovinu ze jeho dalsi film si pozriem uz len z dovodu ci sa este dokaze prekonat. V tejto chvili mi to pripada absolutne nemyslitelne. Vedzte ze som za vsetky mozne chore nechutnosti a zvratenosti vo filmoch ale naozaj nevidim nic cim k tomu Jones tymto filmom prispel. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii na místech Woodland Hills (Los Angeles) a Lancaster. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno