Reklama

Reklama

Když bylo Mary jedenáct, zemřela jí matka, talentovaná tanečnice, která pracovala u Dominique. Ta dívku adoptovala a vychovávala se svými dcerami Britt a Bree, i když ve skutečnosti Mary pro její dvě nafoukané dcery otročí jako kdysi legendární Popelka. Uklízí po nich, plní jejich rozkazy a za odměnu může chodit do školy. A protože její vášní je tanec, také do tanečního kroužku. A právě do této školy přestoupí slavný mladý tanečník a dětská hvězda Joey Parker, po němž šílí všechny dívky včetně Britt a Bree. Když se ve škole koná tradiční ples, Dominique ví, jak moc na něj Mary chce jít, a tak jí těsně před odchodem přikáže uklidit nejprve pokoj, v němž vše rozházela. Naštěstí se v poslední chvíli objeví kamarádka Tami s dalšími přáteli, pro které žádný nepořádek není nezvladatelný. Na maškarním plese tančí Mary v masce s neznámým mladíkem, zlé sestry jí však rozsypou pod nohy kuličky, po nichž uklouzne a upadne. Díky tomu však zjistí, že jejím tanečníkem byl Joey. Když začne odbíjet půlnoc, dívka uteče, aby byla doma dřív, než macecha zjistí, že neuposlechla zákazu. Ve spěchu však ztratí mp3 přehrávač a Joey, který se do své tanečnice zamiloval, se ji s jeho pomocí pokusí najít. (TV Nova)

(více)

Recenze (98)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Byla jsem deprimovaná. Proto jsem se dívala na tenhle film. Proč ne, je to výplach. Takže, tenhle film je blbej. Ani taneční čísla nejsou dobrá, ani herci nejsou dobří, říkají pitomé věci a hlavní hezoun je držka. Nejméně hrozná byla Selena Gomez. Btw. po zhlédnutí jsem byla ještě o trochu více deprimovaná. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

A zase jedna popelka, zase o něco jiné ztvárnění oblíbené pohádky, tento film bych zařadila k těm průměrným, nedalo se od něho čekat něco závratného, ani to nebyl až tak úplný propadák, jde o pohled na věc, tenhle film by se mohl srovnat s tanečními komediemi, ale jen velmi okrajově, není nic, co by se mi na této komedii nelíbilo, lépe lze vyjádřit, že nebyla úplně obvyklá, zase se režisér podíval na pohádku jiným úhlem, takže jako závěrečné zhodnocení bych napsala, že se to rovnalo ostatním průměrným komediím, doporučila bych ho lidem, kteří chtějí jen něčím vyplnit čas, u tohoto filmu jednoduše smíchali moderní styl a klasiku. ()

Reklama

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Hele, proč nee? Je to sice naivní, přeslazená pitomost, která láká diváky na roztomilý ksichtík Seleny Gomez... Ale taneční scény jsou vesměs zajímavé a příběh se od "Popelek" taky trochu liší. Líbili se mi i oba "vedlejšáci". Naopak protivná mi byla šeredná sokyně (v Moderní Popelce je aspoň hezká) a naprostá absence logiky (příliš i na americkou teen komedii). 40% ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Po vcelku slibném začátku (s nááádherným tanečním číslem) přišlo klišé, trapas, nuda a klišé a všechno korunoval absolutně zabitej konec (s naprosto zabitým polibkem a to se neodpouští). Seleně Gomez to slušelo a vlastně mi byla i sympatičtější, než Hillary Duff v Moderní Popelce. Naprosto děsnej byl ovšem "princ". Já teda nevím, nepřipadám si ani stará ani frigidní, ale on byl prostě... slizkej. Co jenom všichni vidí na těch nagelovaných hošících?! ()

kritička 

všechny recenze uživatele

Když to srovnám s Popelkou, kde hraje Hillary Duff, tak tahle to jednoznačně prohrála. Stokrát ohraná klasika vsazená do moderního prostředí už dávno ztrácí to svoje původní kouzlo. Selena Gomez je navíc další produkt Walta Disneyho, chci ji vidět za deset let. Herci nesympatičtí, umělí, všichni pomálu stejní - dobro poznám na kilometr daleko a zlo je prostě zlo. Nepouštět - alespoň pokud vám není 12 a méně. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Selena Gomez před natáčením absolvovala čtyři týdny tanečního tréninku. (ČSFD)

Reklama

Reklama