Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

nash. 

všechny recenze uživatele

Po výborné jedničce a ucházející dvojce je trojka tragicky nepovedená. Nudná, prázdná, bez jiskry. Potřetí stejný mustr, navíc naroubovaný násilně a neumětelsky, už prostě nemůže nic nabídnout, zejména když ve scénáři není jediný nápad, v obsazení není jediná osobnost, která by dokázala upoutat a ani toho bruslení už není tolik. Navíc, když se nějaké objeví, je naprosto bez šťávy. Raději než tohle, je lepší si znovu pustit jedničku z roku 1992. ()

hyper01 

všechny recenze uživatele

Ohrané téma, ohraný scénář. Od začátku bylo jasné, že se hlavní hrdinové do sebe "zabouchnou" a že si vyznají lásku před poslední jízdou a všem vytřou zrak. Jakmile zaznělo spojení dvou slov Dorsey a trenér, okamžitě jsem věděl, že dojde i na Pamchenkovu otočku. Prostě průhledné od začátku až do konce, ale na druhou stranu vcelku pohodový film se sympatickým obsazením. ()

Reklama

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Sice je to vedené jako romantické sportovní drama, ale může mi někdo vysvětlit, kde v téhle zbytečnosti bylo to "sportovní" a "drama"? Ve sportovním filmu by toho mělo být k vidění víc než jen trojí objetí kluziště a pár sedlehů. Stejně jako za drama nepovažuji filmové rozepře s bývalou přítelkyní. Jen další z řady neúspěšných nastavovaných pokračování. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ako vytvoriť pokračovanie Ľedové ostří ??? Zobrať hlavnú líniu filmu jednotky, pridať riadnu dávku cukru, angažovať dákych hercov - najlepšie s peknou tváričkou, riadne to premiešať a na svete je Ledové ostří 3. Avšak kto má rád filmy zo sveta športu ( a najmä ľadu), za katastrofu to považovať nebude. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Film s podobným scénářem, jako předchozí dva díly s malou obměnou, že tentokrát se nehledá do krasobruslařské dvojice partner, ale partnerka a jak jinak, než hokejistka. To nic nemění na faktu, že kdo má rád krasobruslení a třpyt stříbrných filtrů na šatičkách lehce oděných krásek nebude zklamán. A kdo čekal zamilovaný příběh, ten bude rovněž spokojen, protože i v tomto případě láska povznáší k vyšším sportovním výkonům. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno