Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Sice je to vedené jako romantické sportovní drama, ale může mi někdo vysvětlit, kde v téhle zbytečnosti bylo to "sportovní" a "drama"? Ve sportovním filmu by toho mělo být k vidění víc než jen trojí objetí kluziště a pár sedlehů. Stejně jako za drama nepovažuji filmové rozepře s bývalou přítelkyní. Jen další z řady neúspěšných nastavovaných pokračování. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rýžuj, dokud to jde…já to říkám furt. V tomto případě jde o další podprůměrný díl – stejně jako tomu bylo v případě dvojky. Akorát tu máme tentokrát změnu v podobě toho, že tu je krasobruslař, ke kterému přijde nová partnerka (ta jediná byla dost solidní). Každopádně ten příběh jen kopíruje své předchůdce – objeví se tu sice pár odlišností, ale jinak je to všechno stejně na jedno brdo… ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Ať už si o Ledovém ostří (r.1992) říká kdo chce co chce, patřilo (minimálně v naší republice) ke koloritu doby a jisté naivní kouzlo mu nelze upřít. To co si však dovolil tým kolem „režiséra“ Stuart Gillard, za to by se ve středověku utínaly hlavy. Disneyovsky laděná romanticky sportovní pohádka o amatérské hokejistce, z které krásný princ mávnutím kouzelného proutku udělá mistryni v krasobruslení, se pohybuje zcela mimo realitu a bohužel i veškerou soudnost. Normálně bych asi udělil hvězdičky dvě, už jen proto, že jsem vydržel až dokonce, ale z úcty ke staré VHS, na které mám natočené ledaření D. B. Sweeneyho a Moiry Kelly, musím jít až téměř na samé dno hodnocení. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Film s podobným scénářem, jako předchozí dva díly s malou obměnou, že tentokrát se nehledá do krasobruslařské dvojice partner, ale partnerka a jak jinak, než hokejistka. To nic nemění na faktu, že kdo má rád krasobruslení a třpyt stříbrných filtrů na šatičkách lehce oděných krásek nebude zklamán. A kdo čekal zamilovaný příběh, ten bude rovněž spokojen, protože i v tomto případě láska povznáší k vyšším sportovním výkonům. ()

castor 

všechny recenze uživatele

S Ledovým ostřím se nám trochu roztrhl pytel. Na světě je dokonce už i čtyřka.. Ale o krok zpět – trojka těží ze stejného postupu jako druhý díl.. žádná invence, jen snaha být ještě modernější a bližší cílové skupině. Naivně cukrkandlový pohled na jeden po všech stránkách dost náročný sport (viditelní dubléři, samotný trénink, opět nové prvky v závěrečné jízdě) v typickém americkém polotovaru se scénářem vznikajícím na koleně, nicméně příjemně se na to kouká, chemie mezi ústřední dvojicí znovu jakž takž funguje, a tak nějak to klouže po povrchu až do finále. Navíc je tu znovu i Christy Carlson Romano, takže budu mírný!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama