Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jsem dal minulému dílu 1*, zde musím dát odpad! a upřímně, vůbec mě to nebolí. Takto se přiživovat na kvalitním originále? Kdyby to aspoň mělo nějaký smysl, nebo lépe nějakou svoji myšlenku, ale to nee... Ještě více mě s**e, že, jak je teď moderní, nasadit tam holku, která mírami odpovídá dnešnímu idolu mladých holek a kluka, který xichtem vlastně to samé. Takže z kvalitního nápadu, který kdysi hodili tvůrci na plátna se teď stala teen-sračka pro puboše a krom vizáže "hrdinů" vlastně nejde o nic... Film na blití... ()

hyper01 

všechny recenze uživatele

Ohrané téma, ohraný scénář. Od začátku bylo jasné, že se hlavní hrdinové do sebe "zabouchnou" a že si vyznají lásku před poslední jízdou a všem vytřou zrak. Jakmile zaznělo spojení dvou slov Dorsey a trenér, okamžitě jsem věděl, že dojde i na Pamchenkovu otočku. Prostě průhledné od začátku až do konce, ale na druhou stranu vcelku pohodový film se sympatickým obsazením. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rýžuj, dokud to jde…já to říkám furt. V tomto případě jde o další podprůměrný díl – stejně jako tomu bylo v případě dvojky. Akorát tu máme tentokrát změnu v podobě toho, že tu je krasobruslař, ke kterému přijde nová partnerka (ta jediná byla dost solidní). Každopádně ten příběh jen kopíruje své předchůdce – objeví se tu sice pár odlišností, ale jinak je to všechno stejně na jedno brdo… ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ať už si o Ledovém ostří (r.1992) říká kdo chce co chce, patřilo (minimálně v naší republice) ke koloritu doby a jisté naivní kouzlo mu nelze upřít. To co si však dovolil tým kolem „režiséra“ Stuart Gillard, za to by se ve středověku utínaly hlavy. Disneyovsky laděná romanticky sportovní pohádka o amatérské hokejistce, z které krásný princ mávnutím kouzelného proutku udělá mistryni v krasobruslení, se pohybuje zcela mimo realitu a bohužel i veškerou soudnost. Normálně bych asi udělil hvězdičky dvě, už jen proto, že jsem vydržel až dokonce, ale z úcty ke staré VHS, na které mám natočené ledaření D. B. Sweeneyho a Moiry Kelly, musím jít až téměř na samé dno hodnocení. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Po dvojce, která mě vůbec nebrala jsem byl spokojen. Musel jsem samozřejmě přimhouřit oči a vzít to jako video film pokračující v příběhu dvacet let starý legendy. Spojitost je tu minimální, ale aspoň, že se ve filmu objeví "dcera" původní dvojice. Herci oproti dvojce příjemní a já nevidím důvod dát menší hodnocení. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama