Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (371)

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Oi, tak už to chápem. Po znovu pozretí som veľmi prekvapená, že skvost má vôbec tak vysoké hodnotenie. Napíšem spoiler, ale pri tomto filme je to celkom zbytočné. Je to tak predpokladateľné, že sa naozaj čudujem, že scenár nepísal postihnutý chlapec z materskej škôlky. Už samotný fakt, že si herečka nasadí parochňu a kvalitnejšie handry, pozerá sa "svojmu milému" do očí a on si nevšimne podobnosti nasvedčuje tomu, že je niekto retard. Slušné herecké obsadenie, na čele s rodinou Cyrus (podľa môjho názoru sa môžu pýšiť slušným talentom aj v oblasti hrania) rozkurvý čo sa dá, afektovane prehráva scény a pôsobí neprofesionálne. Hudba, pre mladých, ale úprimne, keby hlava povedala "show me what you've got", nevyhrali by sme. Odhalenie hlavnej hrdinky na konci by dopadlo podobne tak v paralelnom vesmíre, kde sú všetci slepí a s IQ húsenice. A ten záver? Vtip starý ako horkýže slíže. Čo k tomu povedať na záver? Nemala som to znovu pozerať a uchovať si ten pocit, ktorý som nadobudla keď som mala tak 11 rokov. A pritom taky dvojitý život nie je vôbec ohraná téma, žeby sa s ňou nedalo pracovať. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Čistý produkt stavaný pre americké teenagerské publikum, ktorý chce osloviť tak popový ako aj country trh (=mesto i vidiek). Je to solídne nakrútené, napriek jednoduchému deju to nie je nudné, herci nie sú odporní - proste niet sa na čo hnevať. Navyše sa tvorcovia ani nesnažia veľmi o humor, takže nečakajú nás v podstate žiadne trápne scény. Ľahkomyselný film, bez jediného silnejšieho momentu, ktorý na druhej strane nijako neurazí. Malé dievčatká ale budú jasať... PS: Ach kde sú časy Ninja korytnačiek! ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Jak zacit? Ve vyctu veci co vytknout je toho vskutku dost. Tak jen neco malo. Pribeh - mlada, holka - vlastne jeste dite, je vrzena do sveta showbusinesu. Rozmazlena holka velkomesta je nejednou nucena stravit 14 dni na venkove, mezi vidlakama a slepicema, kde jako mala vyrustala. A ejhle, najednou nam za tu dobu neuveritelne rychle dospeje a uvedomi si co je v zivote nejdulezitejsi :-( ach jo, zna nekdo otrepanejsi pribeh?? Scenar - mozna i scenarista nacichl slamou a hnojem a namisto psani scenare se sel valet do stohu s prostou zemitou deveckou a scenar prenechal sve 14 lete dceri. Rezie?? Vcelku slusnou praci ma za sebou tento reziser, ale asi i on pri pozorovani scenaristy na stohu, slapl do poradneho kravince. Nedokazal ukocirovat tuhle bandu a dal slovu naivni, novy rozmer. Umelym sentimentem take nesetril a tak dvanactiletym holcickam budou tryskat slzycky jak na koncerte Luneticu. Rejža ma jen stesti, ze mam naivitu rad ..... jinak by to letelo odpadem rychleji nez Sputnik. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem ohodnotil průměrem, no... film už nemůžu. Naivní Disney "pohádky" typu High School Musical mě nijak neiritujou, ovšem té nelogičnosti, naivity a bohužel i nevtipnosti už tady bylo i na mě moc. Nebudu to rozebírat, i přestože je Miley docela fajn, tak scénář je tak stupidní, že to ocení asi opravdu jen holky pod 12 let. Ovšem už jen za těch pár písní, které ve filmu zazněly (The Climb, Butterfly fly away) odpad nepřipadá v úvahu. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, vždyť je to neškodná limonáda pro děti, rozhodně to není tak špatné. Je zde vše, co by fanoušci chtěli od filmového zpracování seriálu (samozřejmě i včetně několika naprosto trapných fórků typu "otáčivé dveře"). Tři hvězdy dávám s odřenýma ušima. Chtěl jsem dát víc kvůli těm odpadům, ovšem z toho už jsem vyrostl ... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • Snímok je tak neškodný, že od americkej MPAA získal rating G (prístupné všetkým vekovým skupinám), ktorý sa dáva výhradne animovaným filmom. (Don Jebal)
  • Billy Ray Cyrus získal za svůj výkon ve filmu v roce 2010 ocenění Zlatá malina v kategorii nejhorší herec ve vedlejší roli. (Pepinec)
  • Ve scéně s vodopády měla Miley problém skočit do ledové vody. (Kyushu)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama