Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

freddy 

všechny recenze uživatele

Nádherné. Perfektní. Osobité. Geniální. A hlavně velice vtipné. Od filmu jsem toho příliš nečekal, jen jsem věděl, že to má být o cestě za ztrátou panictví, ale co jsem viděl, to mě dostalo totálně do kolen a jakmile jsem začal hrát s tvůrci jejich hru, což bylo prakticky od první scény filmu, tak jsem pochopil, že tenhle film je geniální a že ho nelze odbít jen nějakým suchým konstatováním "další napodobenina Prciček". Já v tom vidím hodně originální a velice zajímavou teenagerovskou komediální road movie, u které jsem se hodně solidně pobavil a která mě několika fakt povedenými fórky a hláškami totálně odzbrojila a rozesmála, za všechny budu jmenovat například webové stránky "močícíženy.com" nebo hlášku "Ta kobliha má pravdu, měl bys jí poslechnout" (možná ta hláška zněla trochu jinak, nevybavuji si to konkrétně). Já jsem se prostě bavil, a jakmile se objevil na scéně geniální Seth Green jako vousatý amish, tak bylo vymalováno, pro tohoto herce mám slabost už od filmu "Ruka zabiják" a tady prostě a jednoduše exceloval, jeho sarkasmus a suchý humor byl jednou z nejvtipnějších částí filmu. Mám pocit, že už snad ani není co dodat, tato komedie na mě zafungovala naprosto dokonale a není důvod jí jakkoliv ubírat na hodnocení, jak už jsem několikrát napsal, když se mi nějaký film maximálně líbí, tak tam neváhám napálit maximální hodnocení. Takže je to za pět hvězd a tvůrcům patří poděkování za to, jak perfektně mě dokázali pobavit a potěšit. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Mě tyhle romantické teenager komedie v repertoáru chybí. Na Sex Drive jsem si nedávno vzpomněl a hned jsem si ho šel pustil. Před deseti lety, mě to nejspíš bavilo více. Asi taky proto, že tehdy jsme byl taky teenager. Ovšem zápletka je tak fádní, že za zmínku nestojí. Ovšem herecky je Sex Drive dobrý. Clark Duke do těchto filmů zapadne a jeho pobaví a Amanda Crew je sympatická i sexy. Navíc po letech je vtipné poznávat mnoho herců, které se následně uplatnilo, nebo objevilo ve známých seriálech. Sex Drive zabaví, neurazí a rychle uteče. Na to, že má netradiční délku dvou hodin. Ale u filmu jsem se bavil a příjemně to uteklo. Bohužel humor už není dávno tak vyzrálý jako před lety. I když scény s Amiši jsou skvělé. Rád jsem si tento film připomněl. Třeba si na něj za dalších deset let vzpomenu. I když, možná už asi ne. / Verze Director Cut obsahuje možná několik prodloužených scén, což jsem tu nepoznal. Ale rozhodně více prsou i penisů. Juknete a pochopíte sami. [Director's cut] (68 %) ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tezko rict jak vypada normalni theatrical version, ale unrated edit byl docela povedeny ulet. Vsude okolo naprosto randomne se promenadujici naked playboy girls s ultimate narazniky, obcas zaber na nejaky extra velky cerny penis (OK, tak bez toho bych se klidne obesel) a sem tam i backstage zabery aniz by to narusovalo beh filmu. Sice se vam na zacatku dostane vtipneho intra tvurcu o tom, ze byste se meli nejdriv podivat na normalni verzi, ale kaslete na to, tohle je good stuff. Sympaticti hlavni hrdinove, beautiful hlavni girl, sexy vsechny ostatni girls, dostatecny pocet vtipnych scen. Bohuzel se to misty nevyhne pro podobne filmy tolik typicke stupidite. Napada me prirovnani k memu oblibenemu Eurotripu, ktery ale ve sfere over-the-top sex komedii stale vede. 5/10 ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová road movie o jedné panické cestě v klasickém GTO z roku 1969. Je příjemné vidět, jak se film a jeho postavy postupně vyvíjejí a celé se to nezvrhlo jen v přehlídku nahých těl, chlastu a zábavných amerických večírků. Vedle té emoční roviny a nalezení té pravé lásky však zůstala zachovaná i zábava, na kterou jsme v podobných snímcích již zvyklí, a kterou tu samozřejmě také očekáváme. I přes některé momenty je to v podstatě další tuctovka, donut vás ale jistě potěší a to bude asi to hlavní, co si odsud odnesete, protože až se trochu seznámíte s hlavními charaktery, bude vám hned jasné, jak to celé dopadne. (6/10) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

No jo, časy prciček jsou nenávratně pryč a tenhle parazit si o nich může nechat jenom zdát. Většinu času absolutně nevtipný a trapný road trip, ve kterém lítá vzduchem všechno možné jen ne dobrý vtipy a hlášky. Hlavní trio je absolutně nesympatický a James Marsden si to sice šíleně užívá, ale sám to utáhnout nedokáže. On a celkem slušnej soundtrack jsou tak jediný klady jinak naprosto zbytečnýho a strašně dlouhýho filmu. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu je překvapivé množství speciálních efektů, což si vyžádala skutečnost, že byl natočen na Floridě. Většina těchto speciálních efektů zahrnovala odstranění palem v pozadí. (veronikajel)
  • Seth Green (Ezekiel) i Katrina Bowden (Ms. Tasty) se před tímto filmem objevili v hudebních videích "Fall Out Boy". Seth Green v pohřební scéně "It Ain't a Scene, It's an Arms Race" a Katrina Bowden jako zlá holka tancující s Patrickem Stumpem v "Dance Dance". (c.tucker)

Reklama

Reklama