Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Celkem nudná a zapomenutelná komedie, která se jen snaží svézt na vlně popularity toaletního humoru, kterou před několika lety rozpoutali bratři Weitzovi dnes již legendární teenagerskou komedií Prci, Prci Prcičky. Seannu Williamu Scottovi tak už asi nikdo neodpáře nálepku kluka, co ze sebe dělá šaška ve filmech oslavujících funkce lidského reprodukčního systému. Ve srovnání s podobnými žánrovými klenoty evropské produkce je to sice pořád nadprůměr, to ale ještě neznamená, že jde o kvalitní film. Dobrých vtipů tu věru mnoho nenajdete. Svérázné taneční kreace na vypalovačku It´s Tricky od Run DMC nebo nadmíru potentní stařík debatující pod vlivem THC se svým psem patří ještě k tomu lepšímu, co tahle blbina nabízí. Takže víc než dvě hvězdičky prostě dát nemůžu. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Axiom sedmi procent opět úřadoval. Koho zajímá převyprávěné story ohledně nějaké jednohvězdičkové univerzity z NY, stát NY? Klasické story o panictví, jež vsází vše na obnažené vnady a panáky jakési pálenky. Naneštěstí měl Road Trip svého obřího exota (lépe řečeno KRÁLE VŠECH EXOTŮ). Tento exot (asketik) vážil tak čtyřicet kilo i s peněženkou a měl tak přitroublý výraz, že musím dát tři hvězdy. Jinak pokud hledáte nějaké Road Movie s obnaženými stehny, tak raději doporučuji Sex Drive (2008). 62% Celosvětová výdělek k 30. 12. 2012: $119,754,278, což je 7,48 násobek budgetu ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Po tolika letech mi to už nepřijde tak vtipné jako dřív, ale snižovat o hvězdičku si nedovolím, protože Road trip mi poskytl celkem už (zatím) asi 9 hodin dobré zábavy. Todd Phillips prostě ukázal, že jeho komedie budou i v budoucnu plné skvělých herců a spousty výborných nápadů, u kterých se divák bude válet smíchy. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

No, Prcičkovské sérii (původní trilogii) Road Trip sahá někam do pasu, v žánru teenage komedií je někde u středu a úrovní vtipů v těsné blízkosti She's the Man či českých Snowboarďáků. Vtipům se občas zasmějete, ale napodruhé už je všechno suché a v několika případech i krajně trapné. Herecké obsazení nenabízí krom nahé Amy Smart a Stifflerovsky božího Seanna Williama Scotta vůbec nic, navíc mi vypravěč přišel šíleně otravný a totálně mimo mísu. Scény s krmením hada mi vůbec vtipné nepřišly, když nad tím teď přemýšlím, nejvíc jsem se smál při zjištění, která videokazeta byla poslána a při skoku přes potok. Ne, od Road Tripu jsem čekal více a jeho status kultovní komedie nechápu, to bych spíše čekal u Eurotripu, kde jsem se bavil o poznání častěji. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Pohodova road teen komedie, ktera doplaci na ne zrovna extra zajimave deni a pomerne nesympatickou skvadru, kde jediny kdo stoji za zminku je spravny kostej DJ Qualls a borec krmici anakondu Mitche. Kazdopadne po shlednuti tohohle kousku si to asi rozmyslite, az si priste budete chtit objednavat toasty. 4/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Todd Phillips chcel pôvodne počas scény preskoku cez most, aby v pozadí hrala Mobyho verzia bondovské znelky, no rozpočet neumožňoval dovoliť si kúpiť licenciu, preto v scéne hrá generická hudba. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama