Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

maseer2 

všechny recenze uživatele

bláznivá teenagerská road movie, která nenadchne ani neurazí.. filmu dost škodí více než 2hodinová stopáž (viděl jsem Unrated verzi, před kterou mimochodem na začátku varují sami tvůrci), ale jinak je to v rámci žánru zábava dobrá :)) těm, co těmhle typům filmů moc neholdují, bych Sex Drive moc nedoporučil, určitě pak ne zmíněnou Unrated verzi.. moje hodnocení - průměr - 3* ... "-Promiňte. Tak nějak potřebujeme, abyste se vymočil do chladiče. -Sorry. Zrovna před chvilkou jsem si byl cáknout. Chcete, abych tam nasral?" :D ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

sice průhledné od začátku až do konce,ovšem taky velice zábavné.Po dlouhé době komedie,která se obešla bez v poslední době až moc na pilu tlačících vulgarit a prasáren a u které sem se královsky bavil.To vše doplněné velmi dobrým obsazením (Marsden vynikající,Amanda Crew k sežrání) a vynikající hudbou.Mám nutkání dát plných pět,ale ty prozatimní čtyři si opravdu,ale opravdu zaslouží...85% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct běžná teen komedie o jednom chystaném "zasunutí", ale ... Pěkně, citlivě, vtipně natočené. Divák se dočká chvílemi trošku Road Tripu, Prciček a Superbadu. Hláška "What's up. What's up" je neuvěřitelná. Takže co jsou pro mě pilíře snímku? Příjemné postavičky, které řeší obyčejné místy i neobyčejné problémy, pěkné holky (hlavně tedy Amanda Crew), vedlejší chuťovky jako Ezekiel Seth Green ve své životní roli. Zkrátka já zklamán nebyl a Sex Drive mi velmi pohodově zaplnil sobotní večer. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Mix Prciček a Road tripu se ukázalo jako příjemná podívaná v podobě Sex Drive. Předvídatelná přiblblá teen komedie za nekončící cestou jednoho 18-ti ročního kluka a jeho přátel, za ukončením panictví, která má pár dobrých vtipů a Amandu Crew. Díky Amišům,Pánovi Koblihovi, Ianovu staršímu bratrovi a jeho nejlepšímu kámošovi se film u mě dostal na 4 hvězdy i když slabší. Učelem bylo pobavit za každou cenu a to se povedlo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Sex drive je vzácným úkazem mezi teenage komediemi. Dá se napsat, že kvalita se konečně po delší době do tohoto upadajícího žánru vrátila a nenapadlo by mě, že se to podaří tomuhle filmu. 18letý Ian (Josh Zuckerman) ještě neměl žádnou holku a už ho nebaví neustále poslouchat posměšky jeho bratra, že je buzík. Příležitost k vyvrácení těchto spekulací vidí v atraktivní, ale tajemné dívce Tasty (Katrina Bowden), se kterou se seznámil na netu. Ona po něm letí a nabídne mu sex, když za ní přes půlku států přijede, ale háček je v tom, že se nikdy neviděli, a co když dívka nemá čisté úmysly. Pro Iana to znamená tajně si vypůjčit auto od prudícího bráchy, na cestu přibalit dvojici nejlepších kamarádů a hurá za sexem a dívkou snů. Předností téhle svěží komedie je to, že inovuje zaběhaná schémata a vnáší do nich prvky, které spočívají ve změně charakterů postav, které by za normálních okolností fungovaly v tendenci očekávání. Znamená to tedy, že třeba obrýlený tlouštík (Clark Duke) je tu za playboye, anebo sexy kamarádka je pasována do role dívky, která má nouzi o muže. Humor už není tak oplzlý, ale spíš vyplyne ze situace, ve které se hlavní aktéři ocitnou, a je podáván nenásilnou formou. Spousta gagů je opravdu skvělých a trapnost jako by o sobě nedávala vědět, i když Seth Green trapný byl. Ovšem všichni herci hrají solidně, Josh Zuckerman je neokoukaný a nevtíravým výkonem si mě získal, stejně jako krásky Amanda Crew a Katrina Bowden v roli mrchy z internetu. Ian nakonec zasune a dobrá komedie s milou pointou v závěru, související s postavou Ianova bratra, kterého hraje James Marsden, je na světě. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Kapela, ktorá vystupuje na amišskom festivale Rumspringa, je Fall Out Boy. Objavuje sa aj v poslednej scéne behom tituliek. (QooBo)
  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)

Reklama

Reklama