Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

JADIM 

všechny recenze uživatele

Už je to nejaký ten piatok, čo som dostával detské filmy a seriály na DVD a trailer na tento film bol na veľa z nich, a tak som mal česť tento film spoznať. Včera som sa rozhodol si to pozrieť. Muchy aj napriek tomu, že žijú pomerne jednoduchým životom a nemajú veľmi rozvinutú civilizáciu sa zaujímajú o politiku (napr. sovietske muchy nemajú radi tie americké). Na prvý pohľad to vyzerá, ako film pre deti, ale je tam celkom dosť vtípkov o ZSSR a celkovo o politike. Celkový dojem z filmu je celkom dobrý, aj keď som to nevidel v 3D. "My rusi nie sme takí hlúpi ako vyzeráme." 7/10  ()

Yuriko 

všechny recenze uživatele

Netuším jak mohl někdo něco takového natočit. 3D neznamená, že to nahradí příběh. Viděla jsem to ve Francii (francouzsky, bez titulků samozřejmě XD a ještě k tomu 40 minutovou verzi), ale nakonec jsem byla ráda, že jsem tomu nerozuměla. Dialogy jsem si domyslela a i s největší fantazií to byla prostě blbost. Ty dvě hvězdy jsou za pár docela dobrých míst. ()

Reklama

hwnd 

všechny recenze uživatele

Sice silně tendenční a propandistické, ale vlastní cesta na Měsíc a přistání na něm mi přišlo udělaný moc pěkně a v 3D jsem si to prostě užil. Pravda, příběh nic moc. A dlouho jsem váhal, jestli nesebrat * za scény s ruskými fanatiky (tam už ta propaganda hodně gradovala), ale celkově to pro mě byl příjemnej zážitek. Zakže tak. ()

david666 

všechny recenze uživatele

V IMAXu byl tento film opět zažitek, takže mu odpustím závěr, kdy už jsem z těch keců byl přeslazen. Přitom cca tři čtvrtě filmu se dá zvládnout - jakmile se však na scéně objeví ruské mouchy a začnou se řešit problémy jak v období studené války, je toho už na mě moc. Takovou propagandu si mohli tvůrci odpustit. Každopádně však létající scény v 3D nemají chybu. ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo znamenajú tie obrázky v galérii, ale ja som ten film farebne teda nevidel... Bol v akejsi bielomodrej verzii... hm.. myslím si, že prevázdkári kina nezvládli svoju úlohu... vôbec... Možno by pomohli plastové okuliare... A to nehovorím o nesympatiách, voči všetkým postavám vo vedľajších úlohách... okrem troch hlavných hrdinov som všetkých ostatných nenávidel... bieda.. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama