Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

Tetsuo 

všechny recenze uživatele

S 3D brýlemi nás ten film vrací do dětských let, kdy plátno není nedoknutelná pohlcující plocha, ale najednou se celý kinosál stává prostorem, který si chceme ohmatat. 2D verze musí být nekoukatelná. Bez 3D brýlí také, to jsem zkoušel :) Celkově velmi primitivní animace, příběh i humor. Kdyby mi bylo tak 5-8, tak to beru. Těsně před koncem jsem usnul, což se mi v kině moc nestává. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Sice silně tendenční a propandistické, ale vlastní cesta na Měsíc a přistání na něm mi přišlo udělaný moc pěkně a v 3D jsem si to prostě užil. Pravda, příběh nic moc. A dlouho jsem váhal, jestli nesebrat * za scény s ruskými fanatiky (tam už ta propaganda hodně gradovala), ale celkově to pro mě byl příjemnej zážitek. Zakže tak. ()

Reklama

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem váhal mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami... ano, čtete správně... Proč?_______1) mám rád filmy o cesmírných projeltech NASA a tebhle je krásně dětinský a krásně 3D_______2) viděl jsem ho v IMAXu, což ještě víc umocnilo vizuální slast a překrylo častou užvaněnost scénáře_______3) vedle mne seděl ani ne pětiletý synovec, který hýkal smíchy, oháněl se kolem sebe rukama a vykřikoval na mou přitělkyni "Pozor Kačko, střepy!" (to když se ve stavu beztíže rozbila zkumavka_______4) některé scény mě dojaly, rozesmály, pobavily (start Saturnu V, "muší" Vesmírná odysea, zápas s ruským muším agentem třímajícím dvě zapálené sirky...)_______Tři hvězdičky nakonec dávám kvůli již zmíněné ukecanosti a pak závěrečné promluvě... Buzze Aldrina si sice vážím, ale závěrečné prohlášení jsem komentoval společně s mušími hochy s nevěřícím "A tohle bylo jako co???" ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Už je to nejaký ten piatok, čo som dostával detské filmy a seriály na DVD a trailer na tento film bol na veľa z nich, a tak som mal česť tento film spoznať. Včera som sa rozhodol si to pozrieť. Muchy aj napriek tomu, že žijú pomerne jednoduchým životom a nemajú veľmi rozvinutú civilizáciu sa zaujímajú o politiku (napr. sovietske muchy nemajú radi tie americké). Na prvý pohľad to vyzerá, ako film pre deti, ale je tam celkom dosť vtípkov o ZSSR a celkovo o politike. Celkový dojem z filmu je celkom dobrý, aj keď som to nevidel v 3D. "My rusi nie sme takí hlúpi ako vyzeráme." 7/10  ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Většina animáků od Pixaru je dělána pro malé i velké publikum, tenhle ale v případě, že je vám víc jak 10, asi patřičně nedoceníte. Hrozně mi to připomíná všechny ty seriály, kvůli kterým jsem v šesti letech stávala o víkendu v sedm ráno. Hvězdička navíc za 3D zpracování, ze kterého mě tedy po deseti minutách šíleně bolely oči, a za krásně Sinatrovskou úvodní skladbu Fly Me to the Moon. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)
  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno