Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.2/10] | me: Na mňa to nejako zapôsobilo :) ... Cestovanie v čase po technickej stránke vôbec nie je dôležité a to človek pochopí veľmi skoro. To netreba riešiť. Nikto sa tým ale ani nezaoberá, proste to je fakt a nejde o to prečo to tak je, ale čo to zo sebou prináša a čo zase berie preč, ... Je to príbeh o spoločnom živote s časo-cestovateľom, o zvláštnych okamihoch a zvláštnych stretnutiach. Dejová linia nie je kľukatá, vsádza na nezvyčajné životné situácie a ich špecifické čaro. Film plynie príjemne a nenudí. Hlavné herecké duo spolu ladí a to je práve základ pre tento film. Ako som už povedal, na mňa to akosi príjemne zapôsobilo. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Toľko veľavravných pohľadov, dotykov, bozkov a brutálnej dávky lásky, pričom ani sekundu nevyznievajú cukríkovo. Time Traveler's Wife má jednoducho svojské čaro, ktoré pohládza a zaberá, pri čom je úplne jedno ako veľmi absurdne vyznieva cestovanie v čase. Sila okamihov, významných stretnutí + vynikajúce herecké duo, z ktorého cítiť skutočné emócie ma tentokrát tak trochu "položili na lopatky".. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdepak nemohu tam dát těch hvězdiček více, protože ve filmu se dle mého názoru vůbec nic neděje. To že náš hrdina cestuje časem je sice krásné, ale chybělo mi nějaké vysvětlení proč se tomu vlastně děje. Ještě více mi chyběl nějaký šokující zvrat ve filmu, který se prostě ne a ne konat. Takto film opravdu klouže JEN v romantické rovině a to je pro mě dost málo. 50 % ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době romantický film s pořádným nápadem. Nesmíte se sice moc šťourat v cestování časem, jinak se během pár vteřin zcvoknete, ale komu to vadí? Ideální film pro muže a ženy. Muži by se k Rachel McAdams také donekonečna vraceli a ženy by zase na cestovatele, jako je Eric Bana, vydržely čekat celý život zrovna tak jako Claire... To jsem se zase jednou nechal hezky dojmout. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento sci-fi prvek mě skoro vždy dokáže zaujmout, ale v tomto případě je to naopak. Celé je to zmatečně natočené, téma cestování časem je tu spíš otravné, jednotlivé části na sebe divně navazují a celkově mě to prostě moc nezaujalo. Naprosto přesně vyjádřil veškeré mé pocity z tohoto filmu ve svém komentáři foundation! 50% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Do kin byl film poslán pod krycím jménem "The Meadow". (FilmFan24)

Reklama

Reklama