Reklama

Reklama

VOD (1)

Připojte se k akční jízdě/seznamte se s komandem tří nejkrásnějších žen, jaké jste kdy ve filmu viděli! Hel, Trixie a Camero jsou opravdové sexbomby, které vedle svých vnadných křivek ovládají také všechny typy zbraní a pěstní souboje. Společně hledají v poušti diamanty v hodnotě 200 milionů dolarů, aby mohly začít své životy od začátku. Jednoduchý plán se ale zkomplikuje, když se proti nim postaví největší lotři místního podsvětí. Nenechte si ujít tuto atraktivní podívanou plnou skvělých comicsových triků a zběsile nádherných žen! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (428)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct že podobný typ filmu tady dlouho chyběl ... bohužel myslím že ani nechyběl, film je hrozná capina. Musím ale uznat že po počátečním rozčarování, kdy jsem opravdu to chtěl několikrát vypnout a jen silou vůle jsem odolával, sem nakonec na filmu zpozoroval několik celkem povedených scén. PS: Nedá mi to spát, Bitch Slap je tak strašně blbé, až je to celkem dobré. Čert to vem, přidávám hvězdu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Objektivně? Tak 1-2 hvězdy, víc ne, protože to je děsná sračka bez příběhu, s neskutečně stupidníma dialogama a o zvratech ani nemluvě, navíc hudba celkem děsná a herecký výkony vesměs neexistujou a tohle hodnocení platí, i když vezmu, že to je celý natočený s velkou nadsázkou a vlastně bych i řek, že to je takhle sračkoidně natočený schválně, jenže ta stupidita vlastně začne pořádně bavit až někdy ke konci, což je docela pozdě. Jenomže, jak já mám dát špatný hodnocení filmu, kde se sešli a reinkarnovali seriálový legendy Herkul jako tajnej agent, Iolaus, jako starej prasák s tygříma spodkama a Xena a ta její pomocnice s tyčí jako jeptišky a to i přesto, že tu jsou více méně asi jen 40 vteřin každej, až na Iolaa? A jak já si to můžu dovolit špatně hodnotit, když je tu víc záběrů na kozy a perfektní těla hlavní trojky žen než na obličeje? To prostě nejde, bych pak nemohl s čistým svědomím vylézt na veřejnost a podívat se Ricku Jacobsonovi do očí. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ultimatni jizda, Jacobson je naprostej krutak. Sto minut o tom, jak tri devky hledaj neco v pousti a sem tam se s nekym porvou je totiz neskutecnej giga masakr. Vetsinu zaberu vyplnujou kozy nebo zadky narvany v tesnejch hadrikach, to samozrejme v super detailnich spomalovackach, do toho sem tam pekne krvavy bitky a prestrelky, hyper drsna hudba a diky hromade stylovejm flashbackum se predstavi kompletni osazenstvo Xeny i Herkula a je skoda, ze vetsi prostor dostane jenom Michael Hurst. Cely to je natoceny jak neco mezi lacinou, trikove nic moc uchylarnou a super nabusenejma ultra cool zaberama a pribeh dokonce predlozi i par zvratu. Proste sto minut koz, zadku, krvavejch bitek a ultimatnich hlasek o pickach a kozach a ja se bavil jako uz dlouho ne. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Jacobson se pokoušel jít ve stopách Rodrigueze a Tarantina, Bitch slap je však mnohonásobně slabší než Mačeta nebo Auto zabiják. Opravdu tady skoro nic nefunguje. Hlášky jsou nucené a křečovité, hudba je slabá, stejně tak kamera a nudné jednotvárné prostředí. Mimochodem mi na mysli vytanulo další "veledílo" Princ z Persie - samý písek :). Co zbývá? Několik výstřihů skoro až po kolena, ale to je tak všechno. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jarda Kužel z divize by své hodnocení odůvodnil asi takto "kozy, chlapci, kozy". Takhle nějak podobně bych natáčel filmy, kdybych dostal příležitost, jen bych rozhodně nepřerušoval tu lezbí hrátku v tom vlečnáku, ta se rozjížděla úplně nad poměry. Holčíčí fighty vynikající, záběry na kozy a prdelky taky oscarový no prostě úplněj hold filmovýmu umění. Na můj vkus tam bylo až příliš mužů, tuším dva - tři, moc jsem jim nevěnoval pozornost, ale i tak svou přítomností zbytečně vyrušovali. Vyhodit mužský role, zajít do bordelu a nabrat ještě tři, čtyři herečky a Oscar by tenhle majstryštyk nemoh minout. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Na konci filmu Trixie (Julia Voth) drží samurajský meč a nazývá jej naginatou. Naginata je však úplně jiná zbraň, podobná evropské kůse. (Dreadd)

Reklama

Reklama