Reklama

Reklama

Obsahy(1)

10 ročný Jimmy žije na vzdialenej farme spolu so svojimi rodičmi a troma mladšími súrodencami. Jeho otec je kamionista a preto býva často mimo domu. Jimmy si jedného dňa všimne, že s jeho každodenne stresovanou matkou nie je čosi v poriadku a upozorní na to otca, ten ho však uchlácholí s tým, že na jej správaní nie je nič neobvyklého. Počas jedného večera, keď otec musí opäť odísť s nákladom, sa matkin duševný stav výrazne zhorší - prepadne popôrodnej depresii a rozhodne sa zavraždiť svoje deti. Jimmy rýchlo rozozná, že nepríčetná beštia, ktorá sa mu snaží siahnuť na život dávno nie tou matkou, ktorú tak miloval a preto musí s psychotičkou zviesť nerovný boj o prežitie. (Karamanlis)

(více)

Recenze (151)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Žádná pecka tentokrát. Po odjezdu svého manžela rupne mamce v kouli a rozhodne se zabít svoje čtyři děti. Nic moc originálního, tvůrci očividně mají rádi Kubricka, a většina vražd proběhne offscreen. Překvapením bylo, že šílená žena sejme většinu svých dětí už v polovině a pozbytek filmu nahání svého nejstaršího syna a do toho, jen tak mimochodem, vykydlí půlku svojí farmy, takže milovníci psů, slepic a prasat mají smůlu. Jinak slušná podívaná, které sráží výsledný dojem závěrečný nelogický kopanec mezi nohy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Určite nič pre citlivejšie povahy. Mal som čo robiť, aby som vôbec film dopozeral až do konca. Filmy, kde sa ubližuje deťom jednoducho nezvládam. Dám tomu štyri hviezdy, pretože snímku nechýba dobrá atmosféra, slušné napätie a presvedčivý výkon hlavnej herečky, ale už to nikdy viac nechcem vidieť. Hrozné, desivé, najhoršie na tom je, že snímok vychádza zo skutočnej udalosti. 70/100 ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný horor. Jednání děcek, když zohledním jejich věk, je asi nejreálnější, co jsem viděl. Každopádně tata se na konci chová jak absolutní debilek. Chudák kluk a o to víc, když je to podle skutečnosti. Čistého času má ten film asi 70 minut, ale vůbec to neškodí, ba nopak, bez zbytečných okolků jde k věci a pěkne z prudka. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jimmy je 10 ročný chlapec, ktorý žije spolu s troma súrodencami a matkou v menšom domčeku na vidieku. Jeho otec je vodičom kamiónu a tak sa v spoločnom príbytku zdržuje len minimálne. Matka ostáva na všetko sama. Situácia sa ešte viac zhorší, keď prepadne psychickým problémom. Z ničoho nič sa predmetom jej útokov stávajú vlastné deti. Podarí sa malému chlapcovi zachrániť seba a svojich súrodencov? Pomerne slušné psycho, kvalitatívne na úrovni mierneho nad priemeru. A čo je jeho najväčším plusom? Jednoznačne hlavná postava šialenej matky!! Už len kvôli jej hereckému výkonu sa oplatí tento snímok sledovať. Ja len dúfam, že tento horor nie je podľa skutočnosti, ako sa to v jeho úvode spomína - 65%. ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Odpudivá sračka, která mě dokonale otrávila, ten film je naprosto nesnesitelný, divácky nepříjemný (vraždění dětí a zvířat je prostě na mě fakt moc), strašidelné to není ani trochu, je to prostě jen stupidní pseudošokující amatéřina, která člověku absolutně nic nedá, je to jen vrstvení hnusu. Vrcholně dementní - a krajně nepravděpodobný - závěr tomu jen nasadil korunu - přece není normální, aby chlap, kterýmu manželka povraždila 3 děti, ji ještě omlouval, že byla nepříčetná, a až se "uzdraví", že se vrátí domů! Takhle znechucený jsem byl myslím naposledy někdy u filmu Nekromantik, a i ten měl něco do sebe, na rozdíl od téhle slátaniny, která neměla nikdy vzniknout. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Vo Veľkej Británii vyšiel film pod názvom The Cradle Will Fall. (FREEWHEELER)
  • Film je inšpirovaný skutočnými udalosťami z 20.6.2001, kedy Američanka Andrea Yates utopila vo vani svojich 5 detí. (FREEWHEELER)

Reklama

Reklama