Reklama

Reklama

Kdo chce zabít Nancy?

  • USA Downloading Nancy
Trailer

VOD (1)

Příběh nešťastně vdané Nancy, která si přes internet objedná nájemného vraha, který ji má zabít, ale nakonec se do něj zamiluje. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Pomalé, nezáživné, smrtelně nudné. Vhodné pro duševně nalomené jedince, nebo skutečné EMA. Jestli mě něco nebaví, tak sledovat 100 minut nezáživné vyprávění o bolesti, sebepoškozování a těšení se na smrt. Tohle nebylo ani depresivní, spíš sebekarikaturní, něco tak bezvýznamného a pseudopsychologického jsem už dlouho neviděl. 20% 29.09. 2010 ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Připomělo mi to ten případ v Německu nebo Rakousku,kdy si nějaký magor dal inzerát na net,že chce aby ho někdo zabil a sežral,což je na stopro ta nejvíc nepochopitelná úchylárna o jaké sem kdy slyšel.Tohle ale není to samé.Úplně souhlasím s kleopatrou,že jednání Nancy se dá pochopit (nebo aspon' mě nepochopitelné nepřišlo) a obrovskou výhrou sou pro tenhle film herci,kteří předvádí absolutně uvěřitelné výkony (a to mám s uvěřitelností poslední dobou problém).Samozřejmě hlavně Maria Bello září,ale i Rufus Sewell byl přesně takový jaký být měl.Hudba byla taky výborná,skoro až hypnotizující.Občas byl film i hezky suše cynicky vtipný-''nebudeš potřebovat tohle?'':-))a hlavně-''bavili ste se s manželem o adopci?-ano,ještě než sme se vzali.-a co vám na to řekl?-že má chut' na čínu.'';-DDDD. ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Psycho exkurzia do nejedného a tým /ne/konkrétneho smutného života, v kt. trpí nielen downloadovaná Nancy, ale kt. trpí i extrémnou dramaturgickou nevyrovnanosťou. Strieda až nepríjemne /ne/uveriteľné výjavy psychickej a fyzickej deštrukcie s patetickými a predvídateľnými scénami hraničiacimi s autorskou bezmocnosťou. P.S. Golfovú palicu som si na noc po..(s)choval do skrine. Pre istotu. ()

bolan 

všechny recenze uživatele

Mám rád když ve mě film vyvolá nějaké pocity ať jsou jakékoli (strach, smích, hnus, klid, nasranost, vzrušení, pohodu . . . ) a tento duševně špinavý film ve mě zanechal tučnej pocit osobní nervozity. Psychicky labilní ženština řešící existenční problémy v dobře vyhrocené psychárně typu Naboer nebo El Maquinista. Není to na plný počet, ale i tak velmi dobré. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Veticka na konci filmu: "Inspirovane skutocnymi udalostami" vas zabije z fleku, ako keby ste toho uz nemali za hodinu a pol tohto skveleho filmu dost. Atmosfera, ktora z neho srsi, ta depresia, zufalost, bolest sa vam dostane pod kozu a myslim, ze len tak nepusti. A mimochodom, vie mi niekto vysvetlit, kde maju akademici oci, ked Mariu Bello za tento film minimalne nenominovali? Vsetci traja hlavni herci su absolutne dokonali, bola radost sa pozerat na tento herecky koncert. Kazdopadne, film patri rozhodne medzi to najdepresivnejsie a najpamatnejsie, co som kedy videla. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama