Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Harold a Kumar jsou snad jediní, od kterých mi fekální humor nepříjde až tak ubohý. Do takhle střeštěné komedie se dokonce hodí, stejně jako plno dalších přestřelených momentů na samé hranici vkusu. Jako celek se film sice neubrání několika výrazným poklesům kvality, ale všechno jako obvykle vynahradí tentokrát poměrně obšírnější cameo Neil Patrick Harrise. Krom tradičních zvrhlých hlášek, grimas a zpěvu se vyjádří i ke své sexuální orientaci :-). Ten chlap je zkrátka "boží". ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa viac ako pri dvojke, to je fakt. Našlo sa tu veľa komických situácií a gagov, ale trocha mi vadilo, ako stále nešťastnou náhodou nadrogovávali tú malú. Stále to však nebolo nič extra, na jednotku to určite nemá. Viac, ako samotní hlavní hrdinovia a ich bláznivé činy ma zaujala krátka scénka s Neilom Harrisom. Páni, to bolo niečo. Kto má rád muzikál, určite si príjde na svoje, aj keď je to naozaj krátke. Vážení, žije medzi nami druhý Fred Astaire a možno má na to, aby ho aj tromfol. Nevedel som, že je tak perfektný muzikálový herec, klobúk dole. Keby som bol na Brodway, určite si na neho kúpim lístok, za pár rokov môže byť legenda. A to aj napriek tomu, že muzikál moc neobľubujem. 55/100 ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Začínám nesnášet třetí díly sérií. Páč se za číslovkou většinou dme to debilní písmeno D, které značí, že celý film zkurví malicherný a debilní postup, který zpravidla málokdy přinese něco zajímavého. A buď je zcela irelevantní, a nebo otravuje a je jí podřízený celý film (což je obojí případ tohohle filmu). Obzvláště u ne na vizualitě postavěných filmů to fakt nechápu. Do prdele s 3D. Do prdele s touto marnou snahou donutit diváka alespoň v náznaku smíchu zaškubat koutky. tohle je takřka zoufalost. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Waflebot je super! Scéna kdy NPH kopne do našeho androida, aby už mu dal pokoj a z robota se ozve jen auch, považuji letos za nejsměšnější. Podobně jako televizní reklamu, ve které malé dítě zasáhne proud, když olízne toustovač. Jinak je to docela slabota a moc na tom nezmění ani sestřelený Santa nebo Elias Koteas v roli ukrajinského gangstera. Danny Trejo potěší, ale zvykli jsme si že ho máme zhruba v 10 filmech ročně. Těším se na 4. díl, i kvůli několika málo povedeným scénkám stojí za to Harolda s Kumarem omrknout. ()

balone 

všechny recenze uživatele

První díl ušel, dvojka bomba, třetí díl hrůza. Už bych určitě o tom neřekl, že je to road movie, postavy se dostávají do různých situací na různých místech, ale není to ono. Dále Vánoce... no sakra, ten svátek mi americké filmy tak zhnusili, že se už na něj ani netěšim. Potěšilo mě tam pár postav, které znám spíše z internetu, ale to je tak vše. 30% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • V jednom záběru Tood (Thomas Lennon) osloví Harolda (John Cho) "Sulu". Představitel Harolda John Cho ve skutečnosti hrál postavu jménem Sulu ve filmu Star Trek (2009). (spiderpig)
  • Přítele postavy Neila Patricka Harrise ztvárnil jeho skutečný homosexuální partner. (johhny007)
  • Po skončení filmování se John Cho a Kal Penn přednáškové turné po univerzitách v USA. (chelseaman22)

Reklama

Reklama