Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Určitě zklamání. Jednička se mi líbila víc. Po pravdě se mi zalíbila až asi po druhým zkouknutí. Třeba se mi tohle taky začne líbit. Možná to je tím, že jsem film tentokrát viděl s titulkama. Nevím. Jen jsem se tentokrát moc nebavil. Samozřejmě je tam pár dobrých vtípků, příběh je možná o trochu lepší než v předešlým snímku, ale jako celek mi přijde slabší. Hodnocení: 55% ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

No nemůžu si pomoc, film sice baví, ale pocit, že mohl být udělán mnohem lépe, zůstává. Některé vtipy jsou vyvolány až moc uměle a druhá polovina filmu jimy až přetéká. Vidíme tak hulícího prezidenta, posledlého agenta střílejícího ještě během bádu z letadla a podobné. Myslím, že filmu by nejvíce slušela rovina, kdy Kumar přichází na různé voloviny ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám jednička nelíbila, tak nezoufejte, dvojka je podle mě lepší. Opět ale musím zkritizovat přehnané fekální scény. Nevím, co to je za trend furt natáčet někoho jak sere nebo močí nebo ještě horší věci. To mě teda vtipné nepřijde. Ale jinak to byla solidní prča, která si vzala na paškál nejen terorismus, rasismus, ale i americkou vládu a obecné mínění o tom, že jsou Američani hloupí. :-D 60% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca komédia, ktorá začína presne tam, kde skončil prvý film. Film sa opäť nesie na vlne vynikajúce zábavy v podobe niekedy naozaj trefných a srandovných situácií a hlášok. Dej je opäť správne pobláznený a tvoria spleť výborných scénok, ktoré tvoria jeden fantastický celok. Tento film je ako stvorený pre milovníkov krásnych žien a road tripov ale aj fanúšikov série Prcičiek. Jednotka bola lepšia ale tomuto pokračovaniu by som dal len o nejakých 10% menej. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Sračička, co nefunguje jako road movie, ani jako komedie. Koncept jedničky je převzat bez známek invence, řada vtipů je více vulgárních (ano, uvidíme nejen několik pipinek, ale i jednoho čuráka), avšak méně vtipných. Situace jsou absurdní, postavy také, ovšem není to absurdnost vtipná, je to absurdnost trapná a smysl nedávající. Zkrátka nedovařený a hlavně nezábavný polotovar... 2/10 ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (SONY_)
  • Když si Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) svítí ve sklepě zapalovačem, mají stíny na jejich obličejích jiný zdroj světla. (Pyron)

Reklama

Reklama