Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že Mark Steven Johnson by se za kameru cpát neměl. Z Rande v Římě by totiž mohla bejt celkem příjemně trhlá komedie, kdyby se dostatečně využil ten nápad s kouzelnou fontánou. Jenže to by to nesměl točit režisér bez nápadu, který dokáže zabít potenciál všech postav a zároveň vás začít nudit už po půl hodině i tak dosti krátké stopáže. Vždyť s postavami těch 4 nápadníků se daly natočit o hodně zajímavější a sympatičtější situace, než opakovaní furt těch samých vtipů dokola. Kristen Bell je navíc (opět) nesympatická a Jush Duhamel to sám neutáhne. Hodně podprůměrná a bolestivá romantická "komedie".30% ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Průměrný film svého druhu (romcom), který trochu vyčnívá čtyřmi ujetými nápadníky, ale jejichž některé gagy mohli být trochu více dotažené, ale zbytek je totální šeď, kterou nezachrání ani hezké italské exteriéry. Většina scén vyznívá do prázdna a hlavní duo mezi sebou postrádá jiskru (i když blesků bylo dost), což je asi u takovéhoto filmu dost důležité. A dále postrádají postavy motivaci a vše se ubírá tak nějak divně. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Pri podobných filmoch sa až možno diviť, čím si vlastne dokázali vydobiť tak zaujímavé herecké obsadenie. Mark Steven Johnson totiž nikdy nebol zárukou ohromujúcej kvality a Stalo sa v Ríme z jeho doterajšej tvorby nijak nevybočuje. S bláznivým humorom v romantických komédiách naviac prevažne nemám problém, ale v tomto prípade v celkovom kontexte pôsobí občas až príliš absurdným a nekonzistentným dojmom. Ale žeby som sa vôbec nebavil, to zase nie... Vďaka za Kristen Bell a striedmu stopáž. 50% ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Není to romantická komedie, kterou bych doporučila. Jde o místy hlučný, místy hluchý film s mě nepříliš sympatickou Kristen Bellovou a "manželem Fergie" Joshem Duhamelem, kteří se možná snaží, ale stejně jim to na tom plátně neklape. Mám ráda romantické komedie, i ty hloupé, které ale člověku tak nějak přirostou k srdci, takže přimhouří oko nad příležitostnou trapností nebo dlouhou stopáží. Rande v Římě ale mezi tyhle filmy nepatří. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Každá romantika má nějaké hranice a i když jsou podle mne dnešní romantické filmy na vzestupu, tenhle jim reklamu nedělá. Jedná se o neskutečně přeslazenou věc, kterou jsem naposled viděl v P.S. I Love You a jak všichni víme, příliš mnoho cukru škodí. Komediální část není až tak tragická, ale vtipy jako celek absolutně nezapadají do filmu, tento druh humoru je lepší rozvíjet v jiných žánrech komedií. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Když Beth (Kristen Bell) stojí ve fontáně lásky a povídá si se sochou, drží v ruce lahev šampaňského, když se ale otočí k soše zády, najednou je lahev položená na okraji fontány. (Mia...)
  • Vo filme je v galérii ako hlavné vystavované dielo fotografia od Petruccelliho s názvom "Hit". Fotografia bola pomenovaná podľa hlavného producenta filmu - Kirka M. Petruccelliho. (misterz)
  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)

Reklama

Reklama