Reklama

Reklama

Hory zalité krví

  • USA The Hills Run Red (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten příběh jste určitě slyšeli. Vypráví o nejkrvavější, nejkrutější vyvražďovačce, která vznikla v 80. letech, ale záhadně zmizela. A jsme v současnosti: trojice hororových fandů hledá tajné místo, kde se film točil a doufá, že tu najde jeho kopii. To, co objeví, je fakt, že tajemný krvák je víc než jen film. Je skutečný. A oni jsou jeho nejnovějšími hvězdami. Hory zalité krví přicházejí s úplně novým rozměrem hrůzy, protože zděšení filmoví nadšenci musí vzdorovat šílenému vrahovi, který nosí zdeformovanou masku dětské panenky. Ale moment, Babyface je přece jen filmová postava, ne? Ne. On žije. Čeká. A těší se na setkání s fandy, kteří zemřou – pomalu, krutě, otřesně – pro jeho umělecké dílo. Rozjeďte kameru! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

DaliX 

všechny recenze uživatele

Celkom schopná vyvraždovačka, ktorá je tentoraz zameraná na likvidáciu nie teenagerov zo strednej školy (ako to býva u mnohých hororov) ale celkom nečakane, o študentov, ktorí sa rozhodli natočiť dokument o brutálnej vyvraždovačke z osemdesiatych rokov. A aby sa to nepodobalo mnohým filmom tak má hlavný zabijak namiesto karnevalovej masky klauna, alebo zabijaka z kapucňou, masku detskej bábiky. Nuž, Letherface mal masku z ľudskej kože a Babyface je poňatý trošku iným nepekným spôsobom. Je to desivé? Musím priznať, že áno. Hororových fanúšikov to asi neprekvapí ale miera brutality spolu s napätím robia z tohto filmu fakt nevýdaný kúsok. Podľa mňa dosť slušný horor, pre slabé povahy určite(kto neznesie hektolitre krvi a mučenia, nech to ani nepozerá, je to pre jeho dobro:)) ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Toto nie je horor!!! Toto je brutálná teenegerská vyvražďovačka, obsahujúca tak veľa brutality, že som sa až divil, ako toto mohol niekto nakrútiť. A ak áno, tak ten človek nie je kompletný. Ozaj, je pravda, že s dnešnými horormi to ide dolu vodou, že už je atmosféra takmer nulová a vsádza sa len a len na brutalitu, v prípade Hills Run Red tvrdú brutalitu. Dopredu upozorňujem, že to nie je pre slabé povahy!!! A taktiež sa mi ani priveľmi nepáčí spojenie erotiky, pretože to už fakt nie je normálne. Od srdca dávam 3*, pretože je to slušná zábava, ale keby som sa mal riadiť rozumom, je to jednoznačný odpad!!!... /55%/ ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Babyface, ať s maskou či bez ní, určitě mohl být dobrou zrůdou. Režie ale v zadýchaně klopýtajícím příběhu nedovolila jeho potenciál využít. V první části horroru, s nesmyslně vpravenými scénami jako milostný trojúhelník, byly veškeré náznaky atmosféry nebo napětí zašlapávány do země připostiženým uchechtáváním teenagerů v čele se stifmajstrem Hilgenbringem, který evidentně není připraven na roli jinou než komediální. Náhle se pak snímek mění v bizardní slasher jak vyšitý, s potoky krve či až parodicky vyznívajícími honičkami. Babyface se tak po bok kultovních zahalených tváří rozhodně nepostaví. Lepší alternativou s řádícím podivýnem je klasika i remake Texaský masakr. Alternativa: Texas Chainsaw Massacre, Friday the 13th, Halloween, House of Wax. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Letošních dobrých hororů je dle mě jak šafránu a tak možná proto mě tento nový kousek přišel svěžím větrem v žánru. Hills Run Red už pachnou krví od uvodních titulků, stopáž není zbytečně natahovaná a má poměrně spád přičtěme ucházející hudbu, povedeného zabijáka a par chuťovek k tomu a i přes pár výtek tady máme solidní slasher...osobně jsem nejvíce oceňoval to, že oběti se zásadně svazovali ostnatým drátem - Thumb UP ...70% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když tvůrcům definitivně hrábne, tak se s tím nic nedá dělat a na světě je tahle drsná a hustě krvavá vyvražďovačka. Nápad s mýtem opředeným filmem z 80.let, který se ztratil a dochoval se z něj pouze trailer, není k zahození. Stejně tak ústřední zabiják Babyface, nosící zdeformovanou masku dítěte, má charisma a dobře se umí ohánět sekerou. To partička zapálených fandů filmu, co hledá i na místech natáčení jeho kopii, je oproti němu nezajímavá, ale Sophie Monk v roli režisérovy dcery byla dobrá volba a stará se o pořádné erotické dusno tím, že se neustále odhaluje, navíc se z ní vyklube mrcha. Nápady film má, brutalita mu nechybí a vlastně je na ní postavený celý film, logice dali scenáristé vale, neboť prostor je věnován brutalitě, brutalitě a ještě jednou brutalitě a ta nemá s logikou nic společného. Důležité je to, že tvůrci to nemyslí tak úplně vážně a je to tak natočeno úmyslně. Hlavně, že se divák dobře baví. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kde jsou naši hrdinové v kině si lze povšimnout plakátů, které odkazují na jiném hororové snímky, například Strach.com (2002) nebo Kruh (2002). (ČSFD)
  • Natáčelo se v Bulharsku. (M.B)

Reklama

Reklama