Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

PDcz odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! Normálně to neděláme a seriály nekomentujeme, ale tohle mi ublížilo. [X] Minus 1* bod Dialogy.. PROBOHA!!!! [X] Minus 1* bod Ta drkající kytara nebo klavírní sóla mi lezla krkem [X] Minus 1* bod Proč tam nedali nějaké herce? [X] Minus 1* bod Ahoj, já jsem Majkl. Majkl Knight. Jsem tvůj otec.. Ahoj Majkle, já jsem Mike, tvůj syn...... Před 25 lety mi jeden muž řekl, že jeden muž může zmenit svět. [X] Minus 1* bod Píšu na noťasu, tak dnes nebudu vkládat odkazy, ale seriál "Zmije" s měncím Dodge Viperem byla originálnější než tato nanotechnologická kára. BOŽE!!! [X] Minus 1* bod Sakra, teď mi došlo, že už jdeme do mínusu.. proč tu nejde hodnotit záporně? Tohle VELEDÍLO mi zkazilo původní seriál, která jsem jak malej kluk hltal na německých TV kanálech. [X] Minus 2** body Chtěl jsem odejít po 10, 15, 20, 25 minutách.. dával jsem tomu šanci.. jakmile se ale objevil na scéně "Ahoj, já jsem Majkl, jsem tvůj otec..." tak to už jsem nevydržel a se smíchem jsem šel na záchod. A pak že na zácpu je nejlepší šaratice.. pche[X] Dnes bez komentáře.. není mi z toho dobře ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Co jste to provedli?! Tento nově udělaný starý seriál by mohl nést podtitul "aneb jak zmutoval K.I.T.T. v Transformera". Strašné. Už původní seriál nebyl nikterak oslnivý a zázračný, ale autíčko má i na dnešní dobu úžasný vzhled, je radost se na něj podívat a David Hasselhof byl v té době slušný sympaťák. Tento seriál ale na rozdíl od staré dobré klasiky nemá kouzlo, má trapné hlavní představitele a hlavně nemá onen lesklý šmrnc původního seriálu. Bída. ()

Reklama

Mara12 

všechny recenze uživatele

Hezké tvářičky, hloupé dialogy, k smrti iritující vztahy mezi hlavními představiteli a nabušený mustang v garáži (i když si myslím, že by si “100% borec“ Mike vystačil s kde jakou šunkou i bez IT techniky) to je nový Knight Rider. Ne že by původní Knight Rider byl nějaké veledílo, to s Hasselhoffem ani dost dobře nešlo, ale mělo to atmosféru osmdesátých let a straší verze KITTA byla prostě lepší, chytlavější,.......já nevím co, ale té nové to prostě chybí. Btw. tvůrci nového Knight Ridera jsou pěkný pozéři, poslední díl, co jsem viděla, je ultimativní vykrádačka Transformerů. ()

Koška 

všechny recenze uživatele

Snaha pokračovat v legendárním televizním seriálu Knight rider se bohůžel nepovedla. Někdy až moc umělé scénky a celkově nereálný dojem. (co se týče akčních scén po celém světě, kam se Michael Tracer dostane ve svém Mustangu GT500). Jelikož jsem velký fanda Knight ridera je to pro mě velkým zklamáním. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vůbec konat nemuselo, kromě toho, že nám převádí dobrodružství Knight Ridera do zhruba o čtvrtstoletí pozdější doby je to prakticky to samé jako v původní sérii. Špatného herce nahradili ještě horším, alespoň, že Deanna Russo to docela zvedá a K.I.T.T je jako Ford Mustang naprosto k sežrání! ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)
  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama