Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Originál je len jeden, ale remake je v tesnom závese. Nebudem klamať, najzaujímavejší je pre mňa Mustang a Smith Cho spolu s Deannou Russo. Ale nový KITT má v sebe ten istý vtip čo starý a nový Michael tiež v ničom nezaostáva. Oceňujem, že tvorcovia sa snažia vysvetliť na akom princípe KITT funguje, napr jeho samoriadenie za pomoci GPS(niečo podobné skúša Volvo) alebo jeho nezničiteľnosť za pomoci nanočastíc alebo nanobotov, presne neviem. Znovu niečo čo reálne funguje, hoci zatiaľ nie až na takej vysokej úrovni. Úvodný pilot bol dostatočne zaujímavý, aby som pri seriály vydržal. ()

Všelicos odpad!

všechny recenze uživatele

Sice jsem předem věděla, že se to původní legendě nevyrovná, ale až takovýhle poklesek jsem nečekala. Seriál se nás snaží zahltit parádní akcí, ale je to jen trapas, trapas, trapas. Nesympatické postavy (zlatý starý dobrý prudil Devon!)... a hlavně auto, které se mi vůbec nelíbí. Starý design mi paradoxně přišel modernější - starý KITT totiž vypadal jako obyčejný sporťák, který byl tajně vytuněn, ale tohle, to je pěst na oko. A ten dabing... Odpaaad! ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hodnotiť na základe jednej epizódy nie je príliš objektívne, ale práve táto jedna epizóda mi stačila k tomu aby som tento remake legendárneho Michaela Knighta rozhodne nezaradil medzi seriály, ktoré budem pozerať. Predsa len pozerať starého kita ako dieťa a pozrieť sa na seriál teraz je obrovský rozdiel a človek má čo sa kvality filmov či seriálu týka vyššie nároky. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po shlédnutí části nějakého dílu. Vydržel jsem to do první reklamy a potom jsem to vypnul. Naprosto otřesné triky snaží se to tady o totální sci-fi pekelné technologie a vymoženosti, ale je to uděláno tak graficky špatně, že to vypadá naprosto směšně a amatérsky. To i snad lepší triky má 16 let starý seriál podobného zaměření - Zmije. To mě nejvíc rozčiluje a totálně mě to odradilo. K tomu přidám absolutně nereálné ( a to i na takový typ seriálu) věci a sbohem. S původním Knight Riderem se to nedá absolutně srovnávat. Ten mě své osobité kouzlo. Hvězdu dávám za to, že jsem neviděl ani jeden celý díl, tak možná to je lepší. Ale co jsem viděl, tak to teda ne! Howgh! ()

Olafa odpad!

všechny recenze uživatele

Ono to bylo docela směšné už tehdá, ale člověk se na to díval buďz nostalgie, ženy kvůli sošnému Majklovi / Mičovi / Dejvidovi a chlapi kvůli Kittovi. Ano, byla to a asi vždycky bude vyloženě oddychovka, zvuková kulisa, ale tohle je ovšem pro výsměch. Scénář ubohý, hlavní postavy nesympatické a zlouni... no ti jsou prostě zaškňůřenými zlouny. Ze znělky ("hlavní roli auto") se mi líbí jen původních prvních cca 8 vtěřin. To bych ještě přežila, ale oni pokundili aj Kitta! Ford Mustang - WTF?! ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)
  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama