foto

Benjamín Benítez

  • nar. 14.11.1974 (42 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Castle na zabití (TV seriál)
Peklo na střeše (S08E21)
Ray Donovan (TV seriál)
Chinese Algebra (S04E11)
2015 Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Kostel v troskách (S02E06)
Jiné životy (S02E05)
2009 Útěk z vězení (TV seriál)
Směnný kurz (S04E21)
2005 Hledaní (TV seriál)
Wanted (TV seriál)
2003 Kořist rokenrolu
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Frida
2001 Lip Service
Pińero
2000 Než se setmí
1996 Basquiat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace