Reklama

Reklama

Jonah býval vojákem Konfederace. Život mu poté, co málem zemřel, zachránili Indiáni a nyní je po celém Divokém západě znám jako lovec hlav. S pistolí to umí a na tváři má vypálený znak se svými iniciálami. Kvůli násilné minulosti však zůstal ponořen do světa mýtů a legend. Od americké armády dostane nabídku − výměnou za svobodu musí najít a zneškodnit nebezpečného zločince Quentina Turnbulla. Ten shromažďuje armádu a připravuje se na rozpoutání opravdového pekla. Právě on je Jonahův nejstarší nepřítel, který nepřestane, dokud ho nedostane mrtvého. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (533)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Většina diváků a všichni kritici nadávali na Wild Wild West a přitom autoři Jonaha Hexe si o jeho kvalitách/zajímavosti mohou nechat zdát. Toužil jsem o troše steampunku říznutého westernem a mysteriózní rovinou, ale dostal jsem nudnou komiksovou adaptaci, která se plácá ve svých(omlouvám se dámám) zvratkách. Josh Brolin na vše nestačí a Megan Fox neukázala ani větší kus svého těla, kde to jsme? V digitální pohádce složené z několik vrstev, které mají představovat promyšlenou strukturu? Vždyť samotná rovina pomsty, vyobrazenou jako fiktivní souboj na rudém písku je naprosto zbytečná. Stejně jako snaha potěšit fanoušky komiksu miniguny na koni... Krásná ukázka zahozené příležitosti, jak aspoň minimálně pobavit. PS: fakt, že jedna loď pojme 10 továren a ještě dokáže plout mě rozesmál:) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Zajímavý případ. Evidentně nedotažený a násilně rozcupovaný film, v němž mohlo být mnoho dobrého, ale ve strachu nad krachem se vsadilo na maximální efekt a... film v kinech krachnul. Chudák Brolin, který byl pro tu roli jako stvořený (a který sám výsledek nenávidí), se naštvaně potácí zkratkovitým a dutým příběhem, jenž sotva pokryje dlouhometrážní stopáž a je na něm hrozně vidět, že se plno věcí vynechalo. Od tvůrců Zastav a nepřežiješ se možná nic jiného čekat nedalo už od začátku, ale potenciál tu zkrátka byl - a nemluvím jen o hvězdném obsazení, z něhož nakonec vyčnívá jen ten Brolin (Malkovich je hrozná karikatura a Megan ukazuje pěknou tvářičku příliš málo). Jonah Hex by měl dostat hezky opečovanou minisérii, ne tenhle zběsilý škvár. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Ze všech kravin, co jsem poslední dobou viděla, byla tahle nejotravnější. Nejotravnější bylo furt přemejšlet, co to sakra sleduju. Nevím to doteď. Projevy Megan Fox (našpulená pusa) a Johna Malkoviche (jeden z jeho nudnejch psychopatů, něco jako Galbatorix akorát s horším hárem) k tomu taky zrovna dvakrát nepřispěly. Joshe Brolina mi bylo líto, podařilo se mu aspoň trochu Hexe "zživotnit", ale v tak retardovaným příběhu to stejně k ničemu nebylo. Hudba je jednoduše psychedelická. A zdaleka to nezůstalo jen u hudby, ono pár těch mimózních záběrů na zeleno-fialovou oblohu a scény kterak Hex zvrací vrány stačí, aby někomu vylítly oči navrch hlavy. Hex má tři pozitiva - vcelku zajímavej animovanej úvod (až mě napadlo, že to takhle měli během pěti minut odvyprávět celý a možná by to za něco stálo), pak Joshe Brolina a nakonec super Michaela Fassbendera, na kterýho je radost pohledět (zřejmě pochopil, že se tentokrát s výběrem filmu utnul, tak si aspoň pořádně zařádil). Tento film je divný, nepochopitelný, nudný a otravný. Nedoporučuju nikomu. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Muselo by to byť veľmi dobre natočené, aby nás bavil osud a cesta Jonaha Hexa (s podobou zmutovaného prasaťa). V tomto prípade sa tak však nestalo a film je natočený hrozne. Nejakých úvodných 20 minút je pozerateľných, no potom sa to už trpelo veľmi ťažko. Diviak Hex je nezaujímavý hrdina a určite by sa mu nikto z nás nechcel podobať keď budeme veľkí, Megan Fox nie je vôbec pekná v tomto filme a absolutne nechápem ten rozruch okolo jej krásy vo svete a šušlajúci záporák Malkovich je smiešny. Film je zlým vtipom a maximálnym nepodarkom. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Akční western řízlý několika dalšími styly a povedenými probuzeními mrtvých. Raději se nebudu ptát, co se Hexovi stalo s ksychtem, ale zvykl jsem si rychle. Zdá se, že už jen kočky mají více životů, a i proto se mi líbilo Hexovo vystupování na veřejnosti s rotačákama po bocích Koně. Akce je rychlá, svižná a rázná, nikdo se s ničím nepáře, Malkovich dobře sekunduje a Megan dokáže zatáhnout bříško do tlouštky krku, páni! 60% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (15)

  • Dokonca aj pes sprevádzajúci Jonaha Hexa (Josh Brolin) pri jeho love na Turnbulla (John Malkovich) musel stráviť hodinu pred každým natáčaním v maskérni. (vander19)
  • Aidan Quinn natočil svou část za tři dny. (HellFire)

Související novinky

Michael Fassbender s kolty proklatě nízko

Michael Fassbender s kolty proklatě nízko

22.09.2013

Divoký západ jej láká už nějakou dobu. Hrál třeba padoucha v propadáku Jonah Hex a měl se objevit v hlavní roli problémového a mnohokrát přeobsazeného westernu Natalie Portmanové Jane Got A Gun. K… (více)

Josh Brolin od Matky boží

Josh Brolin od Matky boží

07.08.2013

Brolina, kterého brzy uvidíme v remaku korejského OldBoye, si zřejmě užíval maskování během natáčení westernového propadáku Jonah Hex. Brzy podstoupí ještě náročnější proměnu – zahraje si totiž… (více)

Brolin láká Burtona do zvonice

Brolin láká Burtona do zvonice

02.03.2011

Zdá se, že Joshe Brolina během natáčení Jonaha Hexe bavilo sedět několik hodin před každou klapkou v maskérně. Z pozice producenta totiž připravuje pro studio Warner Bros. novou adaptaci klasiky… (více)

Coeni získali Brolina, hledají hrdinku

Coeni získali Brolina, hledají hrdinku

28.12.2009

Western True Grit, který bude v podání Ethana a Joela Coenových mnohem drsnější adaptací románu Charlese Portise než oscarová verze s Johnem Waynem z roku 1969, se působivě zalidňuje. Už víme, že… (více)

Reklama

Reklama