Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Všichni to tady notně kritizují, nicméně jako studijní materiál se mi tento pořad zdá dobrý. Filmu Das Experiment se to sice přirovnat nedá, ale kdo chce, své si tam najít může. V noci se na rekapitulace nedívám, jen občas přímo on line a na první Duel. Skupinky, které se tam tvoří, manipulátoři i ovce mě celkem baví, ale dlouho se na to dívat opravdu nedá. Předchozí série jsem nesledovala, takže jsem v tomto směru nováček. A sama bych se tam nedala zavřít za žádné peníze. Pozn.: Asi po polovině jsem to vzdala, protože tou nudou se nedalo ani spát. ()

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Vida, na ČSFD je i tahle pochybná reality estráda! Možná zajímavý materiál pro úzkou skupinu profesionálů, kteří se zabývají lidskou psychikou, pokud mám ale hodnotit úroveň televizní „zábavy“, jednoznačně odpadová záležitost. Bože, jak hluboko jsme klesli !!! - MY VŠICHNI - účinkující i diváci. Televizi "Prima", která něco takového dokázala vypustit do světa, nevyjímaje. ()

Reklama

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Petr Zvěřina z Václaváku, jeho kámoš Hanz (stíhaný policií), striptérka Regina, mimoň Jindra, horník Emil (chce vyhrát 14mega a stále o tom mluví), slizák Michal, přihlouplá Monica, ještě přihlouplejší naivní Kačenka a jako hlavní hvězda nade všemi emocionálně labilní přecitlivělý teplouš Vlado. Takovou sestavu by chtěla do vily každá televize. Šťastná ruka prvního pokusu. První řada Vyvolených byla nesrovnatelně lepší než konkurenční Big Brother. Nic na tom nezkazila ani resuscitovaná Pergnerová, která se potřebovala trochu uklidnit, aby jí nesebrali děcko. Zároveň měla skvělou šanci vydělat si na další dávku pervitinu. Nova dostala náležitě na prdel a patřilo jí to. I přes nečekaný úspěch první řady se ukázalo, že tento formát pořadu u nás nemá šanci přežít. Českého diváka si ochočil jen na rok, což je ve srovnání se Superstar, Talentmanií, X-Faktorem atd. slabý odvar. Jsem rád, že jsem to absolvoval, bylo to místy zajímavý, ale už nikdy víc. Hloupá infantilní zábava. První řada 3*, zbytek odpad! ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Není tajemstvím, že o vítězi čtvrté řady je samozřejmě rozhodnuto již od první chvíle. Lidé sympatizují s impulzivním, psychicky labilním cholerikem, který si dobrovolně rve do anusu údy senilního Španěla či jiných zazobaných bukvic a orgasmy prožívá zásadně během hysteráků. Ono je ovšem těžké si vybrat správného favorita z panoptika obskurních existencí, jako je pekáče lízající Pája, incestní nehoda Romana, nebo třeba Lucie, hermafroditní prznitelka psů s inteligencí plísně. Což o to, řada inkontinentních mentálů žhaví mobilní přístroje o sto šest a všechny drobné, co dostali od státu na pleny, cpou do kapes produkci, která za to zařídí jedné psychicky rozházené buzně Prima dovolenou. A o to přeci jde. ()

Beckett51

všechny recenze uživatele

Jsem ovce. Vladkovo hlášky jako "Já nic, já buzerant." , "Žijme všichni podle ní a budeme všichni točit pič.ou kolem tyči.", "Omlouvám se, ale já už mám meteorit v hlavě.", "Prosimtě, já si kleknu jenom prosímtě už nemluv!" jsou prostě legendarní a hádky s Reginou, Zvěřinou, slovákem jehož jméno si již nepamatuji a Thomasem spolu s jeho emočníma výlevama způsobenýma traumatem z dětství sou scény nezapomenutelné. "Běžte pryč vám říkám! Vy mě neznáte, nemluvte teď na mě!" ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Žena zvítězila v duelu 2x a to v těch případech, kdy spolu soupeřily 2 ženy. (duklak2)
  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)
  • 1. serie - Vykouřilo se: 657 KRABIČEK CIGARET!! (duklak2)

Reklama

Reklama