Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Zl0 

všechny recenze uživatele

Naschvál dávam 4* - pre MMORPG a hlavne WoW fanúšikov je to pecka plná scénok kde sa nájdu a zasmejú aj sami na sebe. Pre tých ostatných asi nepochopiteľná blbosť a divím sa že nevidím ani jedno hodnotenie "odpad" v tých top 20. Bude to buď tým že hlavná hrdinka je fakt sympaťáčka alebo skôr tým že kto nedrtil WoW to nepozná. A kto to nepozná, nehodnotí. Zaboo mi tam lezie najviac na nervy. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Pro gamery totální must-see, pro normální lidi... no řekněme že ti se taky budou bavit, i když občas nebudou rozumět pár termínům :-) Díky párminutové délce (a "vysílání" na TyTrubce) je to ideální seriálek na volné odpoledne. Potěší taky bonusy (hudební klipy herců atd.) - doporučuju projít celý YT kanál Guildy. ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

No proc ne. Ambiciozni projekt to je ale jako plnohodnotnou podivanou bych to nehodnotil. Spise jde o ten napad uzavrenych lidi kteri se znaji jenom po internetu a shoda okolnosti je primeje setkat se cimz se vytvori jista forma pratelstvi. Jak rikam proc ne a na zabiti nudy koukatelna podivana. EFIT: Tak na to koukam asi rok pote a libi se mi to cim dal vice. Nemuzu jinak tak pridavam hvezdicku. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Seriál, který se veze na vlně popularity nerdských seriálů (IT Crowd, BBT apod.) Felicia Day od něj odrazila svou malou pisatelskou a hereckou kariéru. Čím populárnějším se seriál stává, tím populárnější tváře také přitahuje v rolích speciálních hostů. Tím nejstabilnějším je patrně Wil Wheaton (Wesley Crusher z TNG), který se momentálně s Felicií podílí na tvorbě show o stolních hrách TableTop. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

První dvě sezóny jsou parádní a úspěšně a komediálně sondují život dnešních pařanů, ovšem třetí a čtvrtá jsou tak nudné, že hodnocení jde skoro k odpadu a nezachrání to ani solidní (ikdyž přibývajícími díly trošku otravná) Felicia Day. Takhle neuvěřitelně sestupnou tendenci v rámci seriálů dlouho nepamatuji. 1.sezóna - *****, 2.sezóna - *****, 3.sezóna - **, 4.sezóna - *...celkově - slabší 3*. BTW: daleko lepší než poslední dvě serie jsou klipy, které je mají propagovat, v nich je Felicia tak okouzlující, že musí rozhodně být mokrým snem každého nerda (a nejen jeho). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama