Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem si sjel první sérii gildy v angličtině a ohodnotil čtyřmi hvězdičkami. Nyní jsem vděčně sáhl po otitulkované verzi a zvedl hodnocení na pět. O čem to svědčí? Možná o tom že moc neumím anglicky, nebo taky o tom, že The Guild je parádní seriál primárně určený na hráče, či aspoň na ty, co aspoň trochu tuší co znamená rpg, lama a farmit. A kdo je nejlepší? No přece Vork! ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Medzi web-serialmi jasná špička disponujúca presným castingom a s pribúdajúcim časom aj čoraz kvalitnejším spracovaním. The Guild je vlastne dôkazom, že s dobrým námetom a zápalom pre vec, môže aj on-line seriál triumfovať nad vysokorozpočtovými televíznymi projektami - za predpokladu, že vám sadnú atypické postavy. Viac tu ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Brilantní fandovský nízkorozpočtový kraťoučký seriál, zabývající se jednou guildou, která hraje bezejmennou MMORPG hru a je ukázkou čiré závislosti.. Postupem času se ale seriál rozvíjí i do dalších spekter, přicházejí krize, vztahy se hroutí, neschopnost zapadnout mezi normální lidi občas mrzí a vše je zahráno úžasnými herci neherci.. Samozřejmě úplně nejlepší je hlavní postava seriálu Codex, její úvodní konstatování vždy mají něco do sebe a navíc je opravdu úžasná. Pak je velmi dobrý nespolečenský šéf týmu Vork a zajimavý matka dvou dětí Clara.. Zatím ani jedna epizoda vyloženě nezklamala, jsou sice i slabší, ale díky velmi krátké délce nikdy neomrzí.. Dokonalý seriál ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

No proc ne. Ambiciozni projekt to je ale jako plnohodnotnou podivanou bych to nehodnotil. Spise jde o ten napad uzavrenych lidi kteri se znaji jenom po internetu a shoda okolnosti je primeje setkat se cimz se vytvori jista forma pratelstvi. Jak rikam proc ne a na zabiti nudy koukatelna podivana. EFIT: Tak na to koukam asi rok pote a libi se mi to cim dal vice. Nemuzu jinak tak pridavam hvezdicku. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Na to, že je The Guild dělán prakticky na koleni, je to velmi zábavná, leč kraťoučká podívaná. O to více je ale seriál napěchován povedenými vtípky. Čtvrtou hvězdu uděluji za Feliciu Day :) Hodnocení série: 4/5 --- DRUHÁ SÉRIE --- Technická stránka je o kus lepší. Vtípků možná malinko ubylo, ale scénář je zase zajímavější a pestřejší. Felicia je skvělá jako obvykle. Hodnocení série: 3,5/5 --- TŘETÍ SÉRIE --- Rozjezd to mělo sice slabší a kvalitních vtípků opět ubylo, ale poslední trojice dílů krásně napravila reputaci. Hodnocení série: 3/5 --- ČTVRTÁ SÉRIE --- Čtvrtá série je o třídu lepší, než série předchozí. Jednak co se děje týče, ale i těch vtípků přibylo. Hodnocení série: 4/5 --- PÁTÁ SÉRIE --- Jednoznačně nejslabší série guildy vůbec. Vtipu rapidně ubylo, měl jsem vcelku problémy seriál sledovat, protože mě to už moc nebavilo - rozhodně ani zdaleka tolik, jako první dvě série. Hodnocení série: 2/5 --- ŠESTÁ SÉRIE --- O něco lepší jak předchozí série, ale ne... prostě ne. Není to ono a do poslední trojice epizod je to pořád strašně plytké a opět jsem na to koukal jen kvůli Felicii. Zakončení se ovšem povedlo, působilo příjemně - možná taky proto, že se postavy přestaly na chvilku tolik pitvořit. Hodnocení série: 2,5/5 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama