Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekal. O Guild jsem průběžně slýchal zhruba dva roky, ale nikdy jsem mu nevěnoval pozornost. Možná i proto, že MMORPG není moje parketa (býval jsem spíš jako Riley - FPS person :-). Nicméně jsem během jednoho dne sjel všechny dosavadní díly jako chutnou malinu a nemohu se dočkat dalších. A Felicia Day? V Dr. Horriblovi byla kouzelná, ale tady si pro sebe krade každou scénu - and I like it. Been Day'd. ()

Carthorias 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad na seriál, a překrásná Felicia v hlavní roli. U nás na škole jsem taky měl takovýho frajera, který se chlubil tím, že má na WoW nahráno přes 13 000 (!) hodin (což od doby co hra vyšla vychází na zhruba 8 hodin denně). Vždycky když si na něho vzpomenu, tak se mi zlepší nálada, protože vím, že minimálně jeden člověk je větší zoufalec než já. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Medzi web-serialmi jasná špička disponujúca presným castingom a s pribúdajúcim časom aj čoraz kvalitnejším spracovaním. The Guild je vlastne dôkazom, že s dobrým námetom a zápalom pre vec, môže aj on-line seriál triumfovať nad vysokorozpočtovými televíznymi projektami - za predpokladu, že vám sadnú atypické postavy. Viac tu ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Tak k týhle sympatický blbině jsem se proklikal úplnou náhodou, načež jsem sérii 1 sjel na jeden zátah. Stačily mi dva měsíce Travianu, abych věděl, že MMO je o mozek. Ovšem i když jsem nevychytal úplně všechno, vím díky pár kámošům dost, abych tenhle svět chápal. Sluší se taky zmínit hlavní hrdinku a tvůrkyni série, Felicii Day aka Codex, velmi sympatickou to healerku (přestárlou dětskou houslistku v "reálném" světě seriálu). Zatraceně pěkný avatar. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nesympatické postavy, nedějové zápletky a dialogy, co trhají uši. The Guild začal jako fajn pokus o "jiný" seriál, ale postupem času zdegeneroval do prakticky nesledovatelného paskvilu o několika nesnesitelných asociálech. Po druhé sérii je tak už musím nechat být. Jediný světlý bod, každým coulem roztomilá Felicia Day, není dostačujícím důvodem pro další šanci. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama