Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Příjemný soutěžní pořad s Alešem Hámou a sympatičtějším Tomášem Matonohou. Když vysílala ČT Taxík o víkendu, tak jsem se na něj nikdy nedíval. Ale jak ho přesunuli na všední den tak se na něj občas rád mrknu. Dodnes si pamatuju jak v jednom díle, nastoupili tři týpci pracující jako - Zdravotní bratr, prodavač u stánku, prodavač ze supermarketu a věděli uplně všechno. Ovšem většinou nastupují vysokoškoláci a studentíci, a to jsou potom panečku odpovědi. ()

Drakenovec 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá vědomostní soutěž, i když některé otázky za stejnou částku jsou dost nevyrovnané. Občas jsou úplně jednoduché a někdy zase na druhou stranu až moc náročné. Žádný zázračný pořad to sice není, ale dá se na něj dívat. Ze všech moderátorů mám nejradši Moniku Absolonovou - řídí zodpovědně a má příjemné vystupování. ()

Reklama

Kámen 

všechny recenze uživatele

Normálně bych asi pět hvězdiček nedal, ale Aleš Háma to drží nad vodou, je fakt sympatickej, srší vtipem a je těžce v pohodě (na rozdíl od Moniky Absolonový, ať laskavě promine, ale mluví příliš potichu, většinou neví ani o čem mluví ... prostě jí to nevěřím a o vtipnosti Aleše si může nechat jen zdát) , navíc Taxíkem se fakt bavím, ostatně moje aktivní účast spolu s manželkou (natáčení 3 tejdny před svatbou - vysílání měsíc po svatbě) spojená s výhrou, to potěší :-) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně solidní pořad, který zase tolik nestojí (byt by se mohlo zdát , že jo) vzhledem k tomu , že se vše odehrává v autě, tak že se ušetří za kameramana ,osvětlovače a pod. Pěkný je pozorovat lidi jak jsou vedle z toho ,že sednou právě do toho taxi. Dálší klasická soutěž na bázi Milionář, Risk atd.... tady to ,ale nikoho nic nestojí a vlastě vyhrává každý. Nebot se aspoň sveze určitou část cesty zadarmo což určitě potěší, když počítal s tím ,že bude platit. Aleš Háma je taky v pohodě. Pořád má přiměřenou délku asi tak by to mělo vypadat. Příklad pro komerční tv. ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Nepletu-li se, tak při řízení motorového vozidla se má řidič, aspoň podle dopravní vyhlášky, plně věnovat zmíněné činnosti. Věřím, že ČT záběry se všemi přejetými chodci a sraženými cyklisty nejen vystříhala, ale taky zničila. Vozit Monice Absolonové pomeranče do vězení přes celou republiku se mi nechce. Jinak podprůměrná soutěž, ale s milými průvodci. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • V pořadu mohli soutěžící využít dvě nápovědy – radu kolemjdoucího nebo přítele na telefonu. Na začátku měl každý cestující tři životy, kdy při každé špatné odpovědi jeden ztrácel. (Duoscop)
  • Aleš Háma musí při moderování taxíku zvládat obrovský tok informací najednou, a proto mu byl do soutěžního taxíku pořízen automat, aby se alespoň nemusel obtěžovat řazením. (DexMASTER094)
  • Za jeden natáčecí den se původně stihlo z úsporných opatření „vyzpovídat“ i dvanáct soutěžících. Pozdějí to bylo okolo sedmi až osmi. (juta)

Reklama

Reklama