Reklama

Reklama

Peter Klaven (Paul Rudd) je úspěšný realitní makléř, který se zasnoubí s dívkou svých snů Zooey (Rashida Jonesová). K velkému zděšení však zjistí, že nemá žádného blízkého kamaráda, který by mu mohl jít za svědka. A tak se pustí do pátrání po opravdovém příteli. Po řadě bizarních a ponižujících setkání Peter potká Sydneyho Fifea (Jason Segel), šarmantního a zábavného chlapíka, s nímž si okamžitě padne do oka. Ale čím více se oba naprosto odlišní muži sbližují, tím více trpí vztah Petera a Zooey. Peter je nakonec nucen volit mezi svou snoubenkou a novým nejlepším přítelem v příběhu, který se tak stává komickou úvahou na téma, jaký je skutečný význam přátelství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (416)

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Je to sice furt to samé dokola, stále ten samý vývoj příběhu a podobné vtípky, ale díky sympatické herecké sestavě jsem si moc rychle zvykl na to, že v tomto žánru mě asi už moc překvapení nečeká (v tomto filmu rozhodně ne) a docela dobře jsem se bavil. Kámoš k pohledání je příjemná komedie plná prvoligových komediantů mladé generace (skoro všichni jsou ze stáje nynějšího komediálního krále Judda Apatowa) a nadprůměrných vtipů, která mi příjemně utekla, ale zase nemohu říct, že bych se válel smíchy po zemi, jako tomu bylo například u Zbouchnuté nebo Superbad. Kámoš k pohledání rozhodně patří k tomu lepšímu z dosavadní letošní komediální nadílky. 70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Správná bromance, jak má být. Příjemná, vtipná, plná hlášek a výborných postav. Ze začátku mi sice chvíli trvalo než jsem se naladil na tu správnou vlnu, ale jakmile se na scéně objevil výbornej Jason Segel ve svý prozatím nejlepší filmové roli, tak jsem šel do kolen a bavil jsem se už pořád. A cameo Lou Ferrigna nehorázně potěšilo. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Kopačky musely na maximální hodnocení čekat opakovaně dobrý půlrok, u Kámoše k pohledání ale nepochybuji ani minutu - geniální film s úžasnou pointou, svěžím scénářem a především neokoukanými vtipy, mezi nimiž téměř výhradně absentuje lamoidní padání na prdel či jiné části těla. Boží Segel, boží Rudd, boží všechno... slapping my bass. 9/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá komedie, jejíž klonů existují tisíce, ovšem málokdy se to podaří takhle skvěle vybalancovat, aby se člověk bavil. Paul Rudd je celkem stálice podobných komedií, ale nečekal bych, že si tak dobře sednou s Jasonem Segelem (u jehož další komedií se jsem už tak dobře nebavil). Dobrá práce...70% ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tahle "bromance" (romance zkombinovaná s filmem o chlapském přátelství) je osvěžující jen použitím klišé z romantických komedií, které aplikuje na vztah dvou mužů. Hledání opravdových přátel je téma, které se jen tak ve filmu nevyskytuje, takže Kámoš měl velký potenciál. Jenže to celé není tak výbušné, vtipné a citlivě natočené, jak by mohlo. Paul Rudd coby roztomile nechlapský miláček žen je přirozený, ale když se podívám do očí Jasonu Segelovi, jeho roli mu nevěřím ani minutu. Osobně mě štvaly ženské postavy, které jsou vlastně jen chodící figuríny, jedna představuje dokonanou přítelkyni, druhá hádavou manželku, třetí trapnou kamarádku - kde je proboha druhý rozměr? ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Členové rockové skupiny OK Go se objeví na konci filmu v titulcích. (HellFire)
  • Jason Segel (Sydney) a Paul Rudd (Peter) si své role zopakovali n avideu k příležitosti turné kapely Rush "Time Machine". Dvojice herců se zde dostane na jeviště a setká se s členy kapely po jejich vystoupení. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)
  • Přezdívka "Pistole Pete", kterou Sydney (Jason Segel) pojmenoval Petera (Paul Rudd) je odkazem na Petera "Pistoli" Maraviche, bývalého skvělého basketbalistu a nejlepšího vysokoškolského střelce státu Louisiana všech dob. (Zdroj: IMDB). (PogoJoe)

Reklama

Reklama