Reklama

Reklama

VOD (1)

Oblíbený pořad Jak se staví sen – zajímavé, často i nečekané bytové proměny a lidské osudy, které nejsou jako z románů se šťastným koncem. Diváci mohou sledovat zajímavé proměny bydlení. Nejde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých několika dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za tak krátkou dobu? Pojďte stavět sny! (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Na pár sérií s Cejnarem jsem se díval asi z 50% a to fakt rád. Tyhle věci mě vždycky zajimaly a jeho moderování mělo vtip a říz. Když ho vystřídala Něrgešová, přestal jsem se na to koukat. Její osoba s dost trapným projevem mě vyloženě sr**a a to že po americkém vzoru začali půl stopáže každého dílu řešit tragické osudy účastníků proměny ještě víc. Teď Kubelková sice lepší, ale kostra pořadu se bohužel nezměnila. Přeměny většinou lepší než horši, záleží na designérech, ale ve srovnání s ČT na podstatně vyšší úrovni vždycky. Rozdíly v řadách jsou velké, těžko hodnotit, takže průměr. Cejnar 80, Něrgešová 20, Kubelková 30. Celkově tedy 43%. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Úplně obyčejný, nic neříkající a neoriginálně udělaný pořad, které Prima vyrábí jak na běžícím pásu. Jen ten potrhlý moderátor mě občas jebal mé smysly potřebné ke koukání se na bednu. Co se týká obsahu, mé vzdělání se tímto tématem hodně prolíná ( jsem nábytkář se specializací na čoulounictví), tak to alespoň trošičku můžu brát i z profesionálnějšího hlediska. No, ta banda architektů své práci rozumí, jenže všichni jsou zcela většinou bez fantazie. Řídí se jen tím co je dnes in a moderní, nehledají svou vlastí cestu k novým možnostem. Jen chodí vyšlapanou cestičkou jiných architektů a návrhářů. Jsou zcela neoriginální, ale mnohokrát praktičtí k prostoru-avšak né na peněženku. Příklad sam za sebe: V JEDNOM DÍLE DOSTALI ZA ÚKOL PŘEDĚLAT POKOJ 15LETÉ LOLITCE UJÍŽDĚJÍCÍ NA TANEČNÍ HUDBU. TO CO STVOŘILI BYLO....DĚSNÉ. PŘÍŠERNÝ MIX 60, 70 80 LET NÁBYTKÁŘSKÉHP DESIGNU, ZE KTERÉHO SE TA HOLČINA MÁLEM POSRALA BLAHEM. JASNĚ, KAŽDÉMU SE LÍBÍ NĚCO JINÉHO A JÍ POTĚŠILI. JENŽE ZAPOMĚLI NA PRAKTICKOU STÁNKU VĚCI, V TAKOVÉM ŠÍLENÉM MIXU BAREV A TVARŮ SE STOBOSKOPEM NA STROPĚ SE ASI MOC SOUSTŘEDIT NA UČENÍ NEDÁ. A JEDNALO SE O MALÝ BYT. PROSTĚ TOTÁLNĚ SELHALI DLE MĚ V POMĚRU STYLU A PRAKTIČNOSTI. A NESMÍM POZAPOMENOUT KOLIK TO VŠE MUSELO STÁT-KDO SI TO Z NORMÁLNĚ VYDĚLÁVAJÍCÍCH LIDÍ BUDE MOCI DOVOLIT.??? ()

Reklama

zuzza11 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím už co to bylo za díl, jak bába "no konečně jste tady, potřebovala bych přesně tuto kuchyň, jádro a tuto ložnici jo? Díky". Strašně mě tento pořad začal rozčilovat, je tolik maminek v tísni bez střechy nad hlavou, néé oni vyberou zazobané důchodce nebo lidi co maj doma pouze nevymalované, ale dva syny s funkčními končetinami... Už jen začněte zvelebovat rozbité domy v Chánově a je to. Hnus velebnosti. (hlavně ty díly s Kubelkovou) ()

Sesitka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo tohle vymyslel musel být cvok. Nejdřív sem myslela, že by to mohlo být docela dobré, ale jak jsem to viděla málem sem se vyvrátila. Takovou kravinu jsem dlouho neviděla. V jednom dílu chtěli rodiče nějak upravit pokoj synovi a on tam měl plakát Shreka a rodiče nechtěli aby ho sundávali. Tam ti hejhulové ho doslova strhli ze zdi, protože to není dobré pro výchovu!!!!!!! ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

"Chtěli jsme aby ten strop byl jednak mladistvej a jednak glamour - takže avantgardní a jako do zámeckýho stylu" praví návrhářka v jedné z epizod. Inu, nakupujte u odborníků. A takhle je to, v tomto vysoce erudovanými odborníky přímo napěchovaném pořadu, se vším. Poté co jsem od jednoho z oněch profesionálů několik minut poslouchal, jak je nutné aby každá pohovka "měla svůj příběh" jsem byl již natolik zahlcen pro život naprosto nepostradatelnými informacemi, že "Jak se staví sen" se napříště snad ani nebudu chtít dozvědět. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Nejdražší proměna stála 850 000 Kč. (M.B)
  • Na proměnu bývá většinou jen velmi málo času. V rámci „bleskové proměny“ má DECO tým od začátku do bytu jen 36 hodin! (TheMaker)

Reklama

Reklama