Reklama

Reklama

VOD (1)

Oblíbený pořad Jak se staví sen – zajímavé, často i nečekané bytové proměny a lidské osudy, které nejsou jako z románů se šťastným koncem. Diváci mohou sledovat zajímavé proměny bydlení. Nejde však jen o interiér, ale také o změnu zažitých stereotypů, nebo dokonce o změnu životních postojů. V každé epizodě se seznámíme s jednou rodinou, která sní o lepším bydlení. A právě jejich sen se stává výzvou pro dvojici designérů. Ti pak musejí během pouhých několika dnů proměnit staré a nefunkční bydlení v domov snů. Ale když k tomu rodině leckdy nestačily celé roky, budou to vůbec designéři schopni zvládnout za tak krátkou dobu? Pojďte stavět sny! (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle model zábavy je úplně strašný. Vezmete jednoho teplýho moderátora, pár sereblit, nejlépe z vlastních debilních pořadů, přidáte pár nešťastných pitomečků, blbečků a debilů, zamícháte, podusíte a ejhle, super sračka je na světě. Za mohutného kvičení, troubení a kreténského vřeštění do megafonu vám prokopnou zeď, aby ji následně polepili oranžovou tapetou s fialovýma puntíkama a drze se tváří, že je to in a módní, a kdo to nemá, nic není. Fuj, shit! ()

Ruda.neck 

všechny recenze uživatele

Mohla by to být inspirace pro všechny, kdo chtějí renovovat své byty a domy, či jen zajímavý náhled do našeho současného bydlení, pokud by vše nepřekryla snaha udělat z toho reality :-) show za každou cenu. Kéž by Cejnar trochu ubral ze svých trapných vtípků, zahodil ten pitomej megafon a spíš se společně s designéry věnoval samotné přestavbě, určitě by to pořadu prospělo, Něrgešová zas místo zábavy hraje na city, což je ještě horší a zbytečnější. No a ty "hvězdy" jako stavební dozor, to už je bez komentáře. Taky se nemůžu zbavit pocitu, že kdyby měli lidi k dispozici těch třeba 300 litrů a partu fachmanů, kteří vše udělají, tak by si s přestavbou poradili často lépe, než když se jim tam vyřádí ta sebranka designérů v nesmyslném dvoudenním limitu. Rád bych ty jejich "praktické" výtvory viděl třeba po dvou letech užívání... ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Super nápady, hezká inspirace, ale cenově dost na vysoké úrovni, kuchyň s obývákem za půl milionu... ne děkuji. Strašně mi tu chybí větší popisování toho, co tam ti designéři vůbec dělají, proč to tak dělají, jak by to bylo špatný, kdyby to udělali jinak, rady, vychytávky, srovnání půdorysů měněných místností... to by bylo tím přínosem, který bych tady potřebovala. Jinak je to bohužel jen bulvární reality show, což mě moc mrzí. Ale pokud je to záměr celého tohoto pořadu, tak nemůžu nic namítat a označim ho za průměr, nikoli podprůměr, jak bych to hodnotila u "kutilského" pořadu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ráno vstanu, vyprázdním se, odejdu do práce a večer v totálně přestavěném bytě na WC nedoběhnu včas, neboť se tato místnost nachází v poněkud jiném kvadrantu než ráno. Všude samá veselá barvička, nová stěna či prach lapající nesmysl a já ženu tým designérů svinským krokem z mého domu. Tak by to dopadlo, kdybychom se někdy s "cejnarovci" potkali, ale na druhou stranu se celkem bavím, když si nadšení dobrovolníci nechávají přeměnit svůj domov k obrazu někoho jiného. Svůj domov si zkrátka dokážu zprznit sám a nepotřebuju k tomu tým organizovaných šílenců. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Často zajímavá sonda do „bytových návyků“ našich spoluobčanů. Poměrně různorodý náhled jednotlivých skupin bytových architektů na to, co je nebo může v bytě být praktické nebo alespoň zajímavě vypadat. Původně docela milá bezprostřednost Pavla Cejnara coby moderátora, která se však postupně přehoupla spíš do drzosti a manýry. Po prvních sériích, jež považuji za výborné, hodnotím kvalitu (asi je to přirozené) jako upadající. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Za 10 let vysílání bylo natočeno celkem 15 sérií s 217 díly. (M.B)
  • Na pořadu se podílelo 52 designérů. (M.B)
  • Nejdražší proměna stála 850 000 Kč. (M.B)

Reklama

Reklama