Reklama

Reklama

Po třech letech strávených za mřížemi, Mitchel (Colin Farrell) opouští věznici s dobrými úmysly. Ale když potká starého přítele Billyho (Ben Chaplin), gangstera, který se zrovna ohlíží po nějaké práci, Mitchel se k němu připojí, výměnou za místo k bydlení. Když se znovu zaplete se svou minulostí, je vtažen do života Charlotty (Keira Knightley), filmové hvězdy která se schovává před hordou fotografů a reportérů. Přitahován její krásou a zranitelností, rychle se ujímá role jejího ochránce. Začínají spolu plánovat nový život v Los Angeles, ale plány jim zkříží gangový boss Gant. Mitchelovi je jasné, že před Gantovým hněvem není v bezpečí nikdo z jeho blízkých a rozhoduje se vyřešit věci mezi nimi jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (535)

tron 

všechny recenze uživatele

„To nemusíš.“ – „Musím. Za to, aký si ku mne bol.“ Vďaka dôveryhodnému Colinovi Farrellovi ma Kšeft za všetky prachy bavil vždy, keď bol na scéne. A to bol v podstate stále. No inak to nie je žiadny zázrak. Vedľajšie postavy (Thewlis, Friel) sú zbytočné, niektoré zvraty rušivé, koniec mi pripadal nadrogovane nevtipný, mnohé pasáže načrtnuté a následne zabudnuté (šialený fotograf s pištoľou) a hoci sa tomu vzhľadom na plagáty, trailer, obsah a fotky ťažko verí, Keira Knightley má, prehnane povedané, skôr cameo (!). Ak by scenárista nechcel naraz povedať milión vecí a zostal by pri niečom, čo pripomína remake milovaného Osobného strážcu, bolo by to lepšie. Škoda. Prehnané ambície tiež niekedy nie sú dobré. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Musim rict, ze tohle na me pusobi spis jako parodie na gangsterku nez gangsterka samotna. Z ani jednoho radoby gangstera nejde strach, ani nebudi respekt. Vedou mezi sebou radoby chlapacke dialogy, ktere ale vyznivaji smesne. To, co v tomhle filmu opravdu vynika, je hudba! Ta to cele drzi pohromade a udava spravne tempo a atmosferu. Je naprosto dokonala! Krome pokoukani na prosediveleho Colina me jeste potesil David Thewlis, kteryzto je sice lehce slizky, ale vtipny. ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Reálny príbeh zo života aj keď malo ktorý gangster obráti svoj kabát a po prepustení z väzenia sa rozhodne žiť normálnym životom. Opäť raz rozum a city víťazia nad mocou peňazí a hrubej sily. V tomto žánri je konkurencia dosť veľká ,napriek tomu ma Colin Farrell nesklamal skôr naopak. Ako by ta rola bola ušitá priamo na jeho ramená on zas ukázal svoje umenie. Akurát škoda ,že sa to končí jeho smrťou práve rukou hajzla ,ktorému daroval život ,ale tak už chodí. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní, drsná a mrazivá mozaika ze života londýnského gangstera, který už ale gangsterem být nechce... Herecky působivé, technicky velmi solidní, právě ona neucelenost ale brání intenzivnějšímu vcítění se do postav. Je sice fajn, že se Monahan nesnaží jít ve stylu Guye Ritchieho a brnká na výrazně vážnější notu, přesto se mu ale nedaří vystoupit ze stínu brilantního L4yer Cake, a nakonec ho na férovku vykrade, aniž by ovšem závěrečná katarze dopadla na úrodnou půdu, právě proto, že se k postavám vlastně pořádně neprokoušete. Filmu chybí scéna, který by dokázala diváka zamáčknout do sedačky (a nebo ho z ní klidně vyhnat vyzvracet se do nejbližšího plivátka) a zapracovat by to chtělo i na hudební dramaturgii, muzika je příliš nevýrazná a místy monotónní, až otravná... P.S.: Zmlácený Colin Farell v kožené bundě a s ksichtem od krve VELMI připomíná Schzwarzeneggera a jeho Terminátora... ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.4/10] | me: Jemne chaotická, ale celkovo pohodová londýnska gangsterka, ktorá si kadečo "požičiava" od svojich filmových kolegov. Neradí sa medzi to naj zo žánrovo podobných snímkov, ale vďaka kvalitnému hereckému ansámblu a londýnskemu smradu to má istý šmrnc ;) [3 a pol *] ()

Galerie (90)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od 19. června 2010 v Londýně, Hammerwoodském parku a v Los Angeles. (Kuzmik)

Související novinky

Colin, Keira a londýnský bulvár

Colin, Keira a londýnský bulvár

26.01.2009

Nebojte, nebudeme tady vytahovat žádné klepy a lechtivé nechuťárny. Ani se nezrodil další suprehvězdný pár. Tak se prostě bude jmenovat film, ve kterém se spolu objeví čerstvý držitel Zlatého glóbu… (více)

Reklama

Reklama