Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 2

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (306)

Nach 

všechny recenze uživatele

Prožitek z tohoto filmu je tím lepší, čím více v sobě dokážete probudit dítě. Takže.... Týýýý vado! Zvířátkáááá!!!! Knedlíčky! Kopání do koulí! Brnění, blinkání. Jůůůů... BUM! BUM! BÁC! Pak letěla obří hora a TŘÍSK!!! Fííí-hááá, a pak se tam mlátili. A pak kouleli! A pak - to bys nevěřil - se mlátili objímáním. A.... chci umět Kung Fu!!!! Hned!!! --- Jeden ztřeštěný nápad za druhým. Docela charismatický záporák. Na druhou stranu ne příliš kvalitní příběh, který byl vystavěn primárně pro dané gagy. Co z toho máme? Velice pohodovou a animačně perfekcionistickou podívanou, která má svůj vlastní vizuál s asijskou atmosférou. Takže není to dokonalé, ale já se bavil. 75% ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Kung Fu Panda 3 prakticky jen vykrádá to, co už bylo vykradeno ve druhém dílu a není prakticky ničím sympatický. Pokud bych dal tomuto 4 hvězdy jako ostatní, musel bych dát jedničce hvězd tak 10... KFP3 není vtipná, není akční, neexistuje zde napětí, novota je zde prezentována pouze představením "neznámých" postav -> pand a jejich návyků. Božká pětka, nebo jak si nadávali, zde nehraje ABSOLUTNĚ žádnou roli a i megasympatický Master Shifu pojde během prvních pár minut... Zbyde nám tedy pouze osazenstvo - Trapná panda, Normální pandy a Býk, co se chvástá svou nesmrtelností a vykrádá barvy Anastazie... Pro mne velké zklamání. P.S. Číší z toho marketingový tah, což je mi totálně proti srsti... Trapných a tlustých 30% ()

Reklama

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Potřetí skoro to samé, snad jen o něco dětinštější. To občas vedlo k vtípkům, příběh tím ovšem spíše trpěl. Byl nesoustředěný a hloupoučký. Po i tentokrát není po většinu filmu k užitku, aby si ke konci zázračně osvojil dovednost, se kterou porazí záporáka. I ten je oproti minule slabší, a i když mi pozměněná instrumentálka písně od Imagine Dragons nejdřív udělala radost, ke konci už šla docela na nervy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $145miliónovTržby USA $143,528,619Tržby Celosvetovo $521,170,825Tržby za predaj Blu-ray v USA $13,632,106Tržby za predaj DVD v USA $12,928,177║ opäť podarená zábavná bžunda, oddychovka ako vyšitá, Panda opäť valí na plné obrátky, je to dobre prepojené z ostatnými dielmi, plusom vydarené 3D, ktoré DreamWorks teda vie urobiť na jednotku a taktiež skvelý Slovenský dabing /videl v kine 3D verziu: 80%/ ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Asi lepší než dvojka, ale vzhledem k tomu, že mi celá tahle série byla vždycky tak nějak celkem buřt (ale ne, že by se mi nelíbila), tak je to vlastně celkem fuk. Na jedničku to rozhodně nemá, ale hned po ní je to nejlepší díl série. Příběhově je to sice opravdu slaboučké (pokud tam tedy nějaký příběh najdete, v tomhle případě na to opravdu nesmíte moc hledět), ale po zábavné stránce je to fajn a celkem to plní svůj účel. Kung Fu Panda 3 je další z řady totálně zbytečných loňských pokračování, ale naštěstí dopadl ještě docela dobře a přinesl celkem fajn podívanou plnou nových a nezajímavých postav, ale zato s fajn akcí a tradičně dobrou starou partou původních postav. Asi už to nikdy neuvidím, ale kvality tenhle díl zcela určitě má. 75%. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 v Los Angeles. (Varan)
  • Kvôli tvorbe pandej dediny filmári navštívili Čínu. Kľúčová bola návšteva hory Qingcheng. Práve tu sa zrodil taoizmus a nachádza sa tu známa pandia rezervácia. Pohľad, ktorý sa vám naskytne, keď Po a Li dorazia do dedinky a hmla sa rozplynie, je veľmi vernou kópiou zážitku pri návšteve rezervácie na hore Qingcheng. (martin1m2)
  • Střihačka Clare Knight se během natáčení prvního dílu Kung Fu Pandy (2008) seznámila, zasnoubila a provdala za svého muže, herce Wayne Knighta, který ztvárnil jednu z postav. Během Kung Fu Pandy 2 (2011) porodila svého syna (jehož hlas byl použitý pro Poa jako mládě) a nyní se její manžel i syn ujali hlasových rolí v Kung Fu Pandě 3. (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama