Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 1

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (305)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré zakončenie celej série. Mal som strašné nutkanie dať plný počet, ale ešte si na to počkám. Kung- fu Pandu mám rád kvôli všetkým tým odkazom, Jackie Chanovi a celému tomu úžasnému, mystickému prostrediu, ktoré je v spojení so Zimmerovou hudbou neodoľateľné. Vtipy sú omnoho istejšie ako v prípade druhej časti a celková mytológia a presah prekračuje predchádzajúce diely či už do myšlienky, alebo do prevedenia. DreamWorks už nejakú dobu nakopáva Pixaru zadky a myslím si, že je to hlavne ich rozmanitosťou s akou tvoria príbehy a svoje postavičky. Kung - fu Panda sa radí rozhodne k najlepším animovaným trilógiam aké vznikli. A ja som si ju užil do sýtosti. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už je to déle, co jsem viděl první dva díly u kterých jsem se velmi dobře bavil. Trojka tedy uzavírá trilogii (ačkoliv jak víme u Doby ledové a Shreka, na trilogie se u animáků nehraje) boss fightem s jedním velkým záporákem, o kterém samozřejmě nikdo nikdy neslyšel :D a objeví se i ztracený Poovo otec. Předpokládám, že se v příštím díle vrátí i matka ze záhrobí. Nicméně, trojka je hodně orientovaná na Čínu (knedlíčky kam se podíváš), což vzhledem k zasazení dává smysl, ale nyní je to ještě více patrné. Gagy jsou samozřejmě také cílené na nejmladší publikum, ovšem překvapilo mě, že jsem se nakonec i potřetí dobře bavil a častokrát zasmál i u naprosto (záměrně) pitomých scén. Proč tedy ne? Na pátou dobu ledovou ale budu sbírat síly mnohem více...7/10...[31.3.2016_Cinema City_Slovanský dům] ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Kung Fu Pandy je oproti dvojce vtipnější, akčnější a příběhově ne tolik plochý. Opět je zde charismatický záporák, který si jde tvrdě za svým. Na scéně se objeví i další pandy, které se ve filmu postaraly o největší porci zábavy, takže za ně zvedám palec nahoru. Tvůrci se opět neubránili několika trochu hloupě vypadajícím scénám, nicméně i tak se trojka drží nad průměrem. Zkrátka vizuálně zřejmě nejpůsobivější část pandí trilogie, u které si člověk i přes to množství akce pěkně oddychne. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Bohužel zklamání. Všechno tady už bylo. Některé vtípky dokonce vykradeny z předchozích dílů. Celý děj mě navíc nějak nezaujal a chvílemi mi bylo jedno, co se ve filmu zrovna děje. Závěrečný souboj je pak degradován neustálou snahou o humor, která přichází i ve chvílích, kdy má být divák napnutý nebo dojatý. Dojemné scény teda nefungujou taky. Prostě buď ať pandí dobrodružství už skončí, nebo to chce lepší scénář. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Po nikdy vyloženě nezklame a bude to vždycky ten obtloustlý sympaťák a mistr v rozesmávání dětského publika, ale vše okolo něj už začíná být vyčpělé a okoukané. Nebýt jeho znovu nalezeného otce a pandí vesnice, kteří vnesli do příběhu novou dávku pozitivního náboje, byl by třetí díl i s ohledem na bídně vykresleného záporáka a nevyužité vedlejší postavy mnohem větším zklamáním. Takhle zůstává pořád hodně jednoduché, ale zkrátka sympatické legrace, skvělý původní dabing, chytlavý soundtrack a nádherná animace, patrná hlavně ve výrazech a detailech většiny postav. Dějově ale, především vinou odfláknutého závěru, těžký průměr... 65% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Střihačka Clare Knight se během natáčení prvního dílu Kung Fu Pandy (2008) seznámila, zasnoubila a provdala za svého muže, herce Wayne Knighta, který ztvárnil jednu z postav. Během Kung Fu Pandy 2 (2011) porodila svého syna (jehož hlas byl použitý pro Poa jako mládě) a nyní se její manžel i syn ujali hlasových rolí v Kung Fu Pandě 3. (Zdroj: CinemArt)
  • Renderovací proces na Kung Fu Pandě 3 celkově zabral 60 milionů hodin - proces, během kterého v počítači vzniká obraz podle 2D nebo 3D modelů. U prvního filmu to trvalo 20 milionů hodin a u druhého 50 milionů. (Zdroj: CinemArt)
  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama