Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 1

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (306)

lamps 

všechny recenze uživatele

Po nikdy vyloženě nezklame a bude to vždycky ten obtloustlý sympaťák a mistr v rozesmávání dětského publika, ale vše okolo něj už začíná být vyčpělé a okoukané. Nebýt jeho znovu nalezeného otce a pandí vesnice, kteří vnesli do příběhu novou dávku pozitivního náboje, byl by třetí díl i s ohledem na bídně vykresleného záporáka a nevyužité vedlejší postavy mnohem větším zklamáním. Takhle zůstává pořád hodně jednoduché, ale zkrátka sympatické legrace, skvělý původní dabing, chytlavý soundtrack a nádherná animace, patrná hlavně ve výrazech a detailech většiny postav. Dějově ale, především vinou odfláknutého závěru, těžký průměr... 65% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas jsem si kladl otázky proč vznikají v některých hlavně animovaných sériích další pokračování. Odpověď jsem dostal včera na moviezone.cz, protože studiím nejde ani tak o film, jako spíše především o různé předměty spojené se sérií. Takže scénaristi spíchnou další příběh za 10 minutek. Překvapivě náš Po zjistí že jeho otec není husa, ale panda. Takže 3. díl je o pandách. Pandy se válejí, pandy skáčou, hopsají, oplácávající se... Panda je všude kam se člověk podívá. Jenže je potřeba mít v tomhle akčňáku i záporáka, takže se vymyslí týpek s nadpřirozenými schopnostmi, které se na konci musí naučit i náš chlupatý hrdina, aby vyhrál....dobře, chápu že je tenhle film vlastně pro děti. Takže 50% ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Po a jeho banda si pořád drží solidní status v záplavě animáků a s ohledem na třetí pokračování musím pochválit celkový vývoj, jak dějové linky, tak posun postav. Prostě to celé krásně funguje, navazuje na sebe a nemám pocit, že by ta trilogie byla zbytečná. Pořád je to zábavné, zde dokonce se špetkou "magie", což bohužel eliminovalo kontaktnější finálový fajtík. Tím se dostávám k tomu, že je to paradoxně díl nejvíce pro děti (víc zbytečných pádů a laciných vsuvek), což nemuselo být a mohlo to jít odvážnějším směrem. 3,5*. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

DreamWorks robí parádnu prácu, hoci z tých animákov "na pokračovanie" ma oveľa viac bavil Shrek a Madagascar, ale aj toto si v podstate drží svoj štandard počas všetkých 3 dielov. Má to v sebe ten typický dôvtip, dobré dialógy, dokonca aj zápletku, akurát tá kung-fu tematika v znamení bojových scén ma až tak nikdy nebavila. To je dôvod prečo prvé dva diely dostali odomňa 3*, a rovnako to bude aj v tomto prípade. Aj keď to nie je len taký obyčajný priemer, ale zas na čisté 4 to predsa len nebolo. Pozerateľné, milé, aj sa dá pri tom oddýchnuť a zabaviť, ale to je tak všetko. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem to nečekal. Poova třetí filmová adventura hravě válcuje o 5 let starší dvojku a natěsno dýchá na záda velkolepé jednotce z již pradávného roku 2008. Trvalo mi celé dva roky, než jsem se ke třetímu Kung Fu Pandovi dostal a mám chuť si nafackovat za to, že mi to zabralo takovou dobu. Pravděpodobně poslední animák ze soudku dračích bojovníků mi nabídl veškeré aspekty, které má milý rodinný animovaný snímek obsahovat. Bavil jsem se, dojímal se, kochal se autentickými exteriéry Číny, které se animačně dosti podařily přiblížit reálným zátiším středočínských hor. Zajímavé překvapení na konec pandí trilogie! ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Renderovací proces na Kung Fu Pandě 3 celkově zabral 60 milionů hodin - proces, během kterého v počítači vzniká obraz podle 2D nebo 3D modelů. U prvního filmu to trvalo 20 milionů hodin a u druhého 50 milionů. (Zdroj: CinemArt)
  • Pokaždé, když se objeví Kai, hraje v pozadí instrumentální verze písně „I'm So Sorry“ od kapely Imagine Dragons. (veverrka11)
  • Okrem amerických tvorcov sa na filme podieľali aj technici zo Šanghaja a miestna pobočka Oriental Dream Works. (martin1m2)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama