Reklama

Reklama

VOD (1)

Je čas vyrazit! Andy nechá svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí života na univerzitě. A když se se dvěma spolubydlícími vydá na pivní šampionát, kam směřuje i autobus plný sexy modelek, rozhodně přitom zažije spoustu legrace...
Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

necisty 

všechny recenze uživatele

V předešlém díle ten zkušenější herec tu druhou holku alespoň opíchal. Protože když pícháte ženskou v jiném státě, tak se to vlastně nepočítá, protože je to přece v jiném státě. A nebo když si péro namažate burákovým máslem a necháte si ho psem... Eh, no prostě takové nezapomenutelné hlášky tu nenajdete. Sice je zde spousta krásných i nahých holek, ale to k celkovému dojmu moc nepřidá a přitom od chvíle, co se konečně setká s francouzskou, je tam špatně úplně vše. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Příběh není z nejkvalitnějších, to musím uznat, přestože jsem se na tento film rád podíval, takhle jsem se totiž už dlouho nezasmál, plno vtipných momentů. A přestože příběhtéměř nedával smysl, má to určité kouzlo toho filmu. Brzy se určitě podívám zas, až se budu chtít pořádně zasmát. Na odreagování super film. Na plný počet to sice není, ale 4* můžu dát s čistým svědomím. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Osobně mám rád nenáročné komedie, které se odehrávají na cestách. A musím tedy uznat, že tento film nebyl až tak nudný, jak se může na první pohled zdát. Děj totiž obsahuje několik přijemných dobrodružných spestření jako třeba stopařku lupičku nebo skupinku školaček z katolické školy a nabídne několik docela vydařených komických situací. Zkrátka řečeno pořád se něco děje, co posouvá děj dál. Horší už to je se závěrem, kteý mi přišel spíše podprůměrný. ()

LeePriest odpad!

všechny recenze uživatele

Po asi necelé půlhodině co jsem film sledoval se vztyčeným obočím jsem měl sto chutí jej vypnout. Říkal jsem si ale, že špatná první 1/3 filmu nedefinuje kvalitu filmu celkově, takže jsem pokračoval v koukání. Jaká to chyba! Kdybych se byl poslechnul a film hned vypnul, bylo by to nejlepší. Ba ne, kdybych na tenhle odpad nikdy nenarazil, bylo by to nejlepší. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo o hodně víc než první díl. Nejspíš to bude tím,že první díl nemá http://en.wikipedia.org/wiki/Beer_pong. BP je hra,která sejme úplně každýho kdo si ji zkusí zahrát. Moje hodnocení není,ale takhle vysoké jen kvůli BP,protože film má taky super fórky,kterých jsou mraky a taky jsou parádně servírovány. Jedna z nejlepších komedií. 100% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama