Reklama

Reklama

Divnej týpek

  • USA Gentlemen Broncos (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Probuďte svou mužnost, popadněte popcornové kuličky a připravte se na salvy smíchu s Divným týpkem! Režisér filmu Boží zápasník (Jared Hess) a jedna z hvězd seriálu HBO Flight of the Conchords (Jemaine Clement) spojili své síly, aby natočili příběh Benjamina Purvise (Michael Angarano), sympatického samotáře, jehož dosavadní život se převrací naruby poté, co mu namyšlený autor románů fantasy na festivalu spisovatelů ukradne příběh. Ve vedlejších rolích této “legrační a svérázné komedie” (People) se představují Jennifer Coolidge (Prci, prci, prcičky) a Mike White (Škola ro(c)ku). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (93)

Olík 

všechny recenze uživatele

Tenhle týpek je na můj vkus divnej až za čáru. Okatě se snaží zavděčit ostrovní absurdnosti, ale je z něho cítit nulová přirozenost. Nebudu se přít o tom, že je potřeba nějaké protiváhy k Sandlerovy, Wilsonovy, Stillerovy, Jamesovy a podobným, ale Jared Hess mne doposavad nepřesvědčil, že on je tím vyvoleným. Zatím mi přijde, že jeho akrobatické balancování mezi humorem a trapností vždy končí pádem z lana. ()

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Uf! Ako píše Dobytek, hranica medzi humorom a trápnosťou je tenká. Veruže ani mne sa tu nič vtipné nezdalo a väčšinu času som len trpela (ale však dopozerám, nech môžem ohodnotiť, keď už to bol taký omyl). Zúfalý film plný zúfalo idiotských postáv, kde jednooký medzi slepými môže byť kráľom - avšak až po zásahu šťastnej náhody. Príšerne sa škľabiaci Lonnie Donaho (Héctor Jiménez) vo mne vyvolával dávivý reflex. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už jsem se tak nějak sžil se skutečností, že komedie tady tradičně dostává brutálním způsobem na frak. Proto by mě také zajímalo, co si ti, kteří na film koukali, představovali od filmu, který se jmenuje Divnej týpek. A to je prosím ještě právě on jedinej v tom filmu, kterej se řadí mezi ty normální. Pokud si chcete odpočinout, absolutně vypnout, určitě neváhejte. Komedie je to sice brutální, ale nemůžu říct, že ne nevtipná. Šíleně bláznivá, ujetá, ale vůbec bych o ní neřekl, že je například trapná. Prostě je jiná a takových filmů si v dnešní době cením ještě víc. ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Bylo to divné, ale to neznamená že je to taky špatné. Některé scény jsou naprosto boží a jiné zase jenom bezvýznamné slátaniny. Rád bych viděl zfilmované Muže kvasu :D. Dopadlo to tak jako každá pohádka. Héctor Jiménez vipadal jak ta nejvypatlanější buzna pod sluncem (doufám, že to byl záměr). Boží zápasník byl lepší, možná díky Blackovy. ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Kamarátkam budem navždy ďakovať za tento klenot, ktorý som videl prvýkrát u nich pred pár mesiacmi a odvtedy už asi tri-štyri krát. A zakaždým som sa bavil ako idiot. A práve dosť často na... na idiotinách. Ale takých príjemných, podivných, čudesných, prehrávaných a zároveň smiešnych tým najviac nerdy-geeky-dorky spôsobom, aký len jestvuje. A tá hudba a celá atmosféra... nuž, neodporúčam tento film nikomu. Lebo ako pri Smiley Face, toto je úplný love-it-or-hate-it film, takže je to na vás, ako ho prijmete, či jeho naivitu odmietnete, alebo ju prijmete za svoju a už si Gentlemen Broncos len budete šialene užívať. Pre mňa veľmi subjektívnych 85% ()

Galerie (10)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama