Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Dravci

Dravci (1999)

Už od prvních tónů Boyd's Journey jsem věděla, že tenhle film budu milovat. Po celý film mi oči jen zářily a já se tetelila blahem a doslova hltala každou vteřinu této uchylně krásné, hororové černé komedie, natáčené hned tady vedle u našich slovenských sousedů. Lví podíl na celkovém dojmu z filmu má skvělý scénář, úchvatná a originální hudba a bezchybné herecké výkony. Robert Carlyle by si za svého Colqhouna / Ivese, stejně jako Guy Pearce za Boyda zasloužili Oskara. Hehe, a I ta panoptikalní sebranka...ehm, tedy posádka Fort Spencer - vojíni Toffler, Cleaves, Reich i major Knox, v čele s cynickým plukovníkem Hartem, byla takříkajíc, prostě k sežrání... “Sněz mě”

Butch Cassidy a Sundance Kid

Butch Cassidy a Sundance Kid (1969)

Herecký koncert dvou největších frajerů a fešáků Hollywoodu…a I divokého západu samozřejmě 😉. Škoda, že takový se už nerodí. Už od mala jsem tento film milovala, protože přesně splňuje to, co od dobrého filmu požaduji, sympatické postavy, jemný humor a chytlavé dialogy, záběry krásné přírody a hudbu, která vše dokonale spojí a navodí tu správnou atmosféru. Ooo, jak snadné je fandit padouchům, a ať si klidně rozkradou třeba celý svět …vždyť se tak krásně usmívají a jsou to děsní správňáci

Divnej týpek

Divnej týpek (2009)

Wow, tak to byl parádní úlet. Myslím, že mám novou filmovou lásku. Filmek jsem si pro jistotu asi za deset hodin pustila ještě jednou. Eee, nejsem úchyl, vlastně asi jsem, ale to je nepodstatné. Potřebovala jsem se jen ujistit, že to co jsem viděla bylo opravdu skutečné. Hehee, a bylo. I napodruhé jsem se smála na celé kolo, jak naprostý idiot. Jared Hess je geniální magor a já před ním smekám. Film nemá jediné hluché místo, postavy jsou mistrovsky napsané i zahrané a věřím, že i herci si své role nadmíru užívali. Každá scéna je promyšlená do největších detailů a jako velký bonus k tomu hrají staré, většinou rockové pecky v čele s Black Sabbath a jejich Paranoid. Co dodat...tuhle úchylnou pakárnu rozhodně doporučuji ke zhlédnutí.