Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (361)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ľahká komédia ako tvrdí distribútor??? Ak áno, tak trpká komédia... a ľahká len zdanlivo, na prvý povrchný pohľad... "To fuck or to be fucked up", tak to niekedy v živote chodí (nemyslím to samozrejme "doslova":). Ok, nie je to brilantná dráma, nemá brilantných hercov, ani brilantný scenár, režisér nie je nový režisérsky guru, ten film zapadne...Ale páčilo sa mi to...a veľmi! Vôbec nie nahotou (ktorá tu nebola prvoplánová, nech si kto hovorí čo chce!), ale svojou jednoduchosťou, priamočiarosťou a istým mixom naivity a inteligencie...Páčil sa mi nápad, prevedenie, myšlienka..až po tú záverečnú žabu! Veľmi príjemné a nečakané prekvapenie... ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dáva si na sebe záležať, má šarm, charizmu a rozdáva si to so ženuškami..ale stále je to Ashton Kutcher, ten netalentovaný herec s úsmevom ale ničím viacej...a hľa tento film má aj príbeh, ale všetko sa to utápa v tých ženách..proste je to predvídateľná bieda o páde na hubu...a tým tento Samec je..pádom na hubu ()

Reklama

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Taková dost obludná sonda do života jednoho morálně velmi odpudivého týpka, kterej se chce prokurvit životem a mít třeba auto nebo barák, nebo co já vím..., protože si myslí, že "o tom je život". Pak jaksi paradoxně natrefí na podobnou životní "kurvu", do který se jakože zamiluje. No, tolik ve zkratce. Námět je sám o sobě nechutnej a tudíž film je taky nechutnej. Ale to, že je film nechutnej neznamená, že není dobrej. Ashton toho debílka hraje parádně - je fakticky fakticky dobrej. Závěr mě ale nepřesvědčil, protože mám pocit, že tenhle typ lidí se nemění. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Mírná komedie v mezích zákona. 1) Nomen omen. Filmový samec je pohledný a přitažlivý Ashton Kutcher a spolu se svým kamarádem, 26letým mladším klonem Jasona Priestleyho Sebastianem Stanem jsou jediným důvodem, proč jsem na film koukal._____ 2) Žánr lehká komedie (v čem je to drama, nechápu) s mírným softpornovým nádechem dodal přesně to, co se dalo čekat. Tak proč si stěžovat?_____ 3)  9.10.2023 - opakované zhlédnutí mi potvrdilo vše, co jsem dříve uvedl. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

*SPOILER* Teda nikdy jsem nezkoušel z luxusní restaurace utéct bez placení s tím, že jsem ve svém jídle objevil kus alobalu, ale pochybuju, že by pak v reálném světě číšník sebral oba talíře s výrazem "aha, tak jo, mějte se!" a beze slov odkráčel. --- No, a podobně na větvi jsem byl z většiny scén. Už při úvodním monologu mi bylo jasné, že nemáme co dočinění s pouhým "samcem", ale normálním ALFASAMCEM, kterých po světě může běhat ... no, pár. Člověk měl skutečně dojem, že to Mackenzie u holek hraje na Kutcherův šarm, případně holý zadek, a u pánů na dlouhovlasou Anne a okouzlující Margaritu (za ně ty dvě hvězdičky), které pak obě, pokud možno nejednou, svlékne. Vždyť jakmile dvacet minut vyloženě čekáte na ten sex a pomalu se ho nemůžete dočkat, je něco špatně. Navíc kde Mackenziemu docházela slova, tam nechal hrát zase Kutcherův "supr výraz", po němž se ženskejm odpouštělo jedna báseň (zaplaťpanbůh, že se k němu nakonec všechny ty tři osudový dívky nevrátily, protože je přece tolik fajn - to už by byl vážně vrchol) a takhle pořád dokolečka. Ani těch "vztahových pravd" tam tolik nebylo (zhruba dvě?), takže ve finále solidní břečka! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Film se do distribuce dostal pod různými názvy. V Dánsku, Švédsku, Norsku a Finsku jako "L.A. Gigolo", ve Francii, Německu, Itálii a Nizozemsku jako "Toy Boy", ve Španělsku a Portugalsku jako "American Playboy" a v Jižní Koreji jako "S-Lover". (Hroozley)
  • Ve filmu je odkaz na nizozemskou striptérku Matu Hari, a to v čase 01:08:00, kdy se Nikki (Ashton Kutcher) ptá Heather (Margarita Levieva): „Kdy ses rozhodla, že si nebudeš hrát na Matu Hari?“ (Zix.)

Reklama

Reklama