Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý pořad. Asi nejvíc mě šokoval Marek Hlávka, který si přišel říct o 300 000,- na svojí cestovní kancelář Toy traveling (cestovka, jejímiž zákazníci jsou plyšáci). Což mi přišlo jako šílená hovadina, která pak k mému ještě většímu překvapení měla obrovský úspěch a peníze od investorů dostal. Neuvěřitelný, co všechno česká hlava dokáže vymyslet. Další velkou peckou je investor s přezdívkou "Mr. Sorry", který všechny ty chudáky, co si tak věřej opravdu tvrdě vypíská. ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Ze začátku zajímavé, pak už moc ne. Okoukalo se to jako všechno. A drazí investoři, jsou spíš drzí. Sami jsou již v balíku, ale jde jim stále jen o vlastní prachy než o podporu některých slibně vypadajících projektů. Za pár set tisíc korun požadují inovativní nápady (které sami již nemají), vysoký podíl na zisku, rychlou návratnost peněz a zajištění know-how průmyslovým patentem. Dávám jen 2 hvězdy, je to sice zábava, ale lidi co tam jsou nemají šanci uspět a to je chyba. ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Výbornej pořad , kterej si málokdy nechám ujít. Ty nápady jsou kolikrát dokonale idiotský , ale jinak mají super plány a nápady a možnost vyzkoušet si to naostro je bezva šance pro všechny kdo to mají v hlavě srovnaný a ví co chtěj. Super - doufám že to hned tak nepohřbí a budou se zlepšovat ( držím palce ) ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem dala čtyři hvězdy, teď jsem povýšila. Proč? Protože je tu konečně zábavný a chytrý pořád, tudíž na našich televizích nevídaný. Čtveřice investorů byla vybrána opravdu dobře, ví, co říkají a ještě k tomu baví. A potom ti vynálezci - zlaté české ručičky. Nakonec musím pochválit prostředí "Doupěte". Opravdu povedené. ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Dobrý. Ale někdy mi strašně vadí jedna věc - jak přítomní pánové mistři světa urážejí lidi, kteří evidentně něco - a dobře - umí, jen se to prostě nedá tak jednoduše prodat... Přijde mi to velmi buranské a nekulturní... U Dany Bérové a Marty Novákové jsem si toho nevšiml. Tak to asi budou výstřiky testosteronu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Pětice investorů investovala ve 3. řadě do devíti projektů celkem 13 954 143 Kč. (skrblik007)
  • Největší zásah do sestavy investorů proběhl ve 4. sérii, kdy z předešlé sestavy zbyl jen Michael Rostock a přibyli Margareta Křížová, Petra Rychnovská, John Vanhara a Michal Hanus. (DexMASTER094)
  • První úspěšná investice padla již v prvním díle první série, kdy napůl zainvestovali Ondřej Bartoš a Marta Nováková projekt rehabilitační matrace ve výši 1 200 000 Kč, který investorům přijel představit pan Břetislav Suška. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama