Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1004. hodnocení: Rozhodně inovativní pořad, kdy skupinka několika "vynálezců" nebo jen chytrých mozků, postupně předkládá zajímavé návrhy, které by chtěli realizovat za přispění jejich finančního kapitálu, o který si přišli do pořadu říct. 4* si pořad jasně zaslouží a Tomio Okamura je jednoznačně moderním mužem, který ví o byznysu své. 4* ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

A heleď ho, pan Okamura se svou vykutálenou partičkou :o). Ale jo, tenhle pořad je dalobyseříct zábavný, hlavně teda v tom, když jde s kůží na trh nějakej pošuk s totálním nesmyslem. Je zajímavý sledovat, co dělá tréma s jednotlivejma prezentátorama. Většinou se nenajde moc lidí, kteří by se chovali naprosto přirozeně a dali těm pěti na frak... A když už se najde někdo takový, tak je to většinou právě ten pošuk... Pořad je jeden z těch, který do dvou let omrzí, vyšumí a na kterej se zapomene. Ale je to rozhodně lepčí pokoukáníčko, než každopůlroční Superstár a podobný estrády. Takže Ješito, Ješito, už to máš ušito. Teda vlastně Okamura, Okamura, ten mi jistě půjčí bůra :o) ()

Reklama

Čtec 

všechny recenze uživatele

Dobrý. Ale někdy mi strašně vadí jedna věc - jak přítomní pánové mistři světa urážejí lidi, kteří evidentně něco - a dobře - umí, jen se to prostě nedá tak jednoduše prodat... Přijde mi to velmi buranské a nekulturní... U Dany Bérové a Marty Novákové jsem si toho nevšiml. Tak to asi budou výstřiky testosteronu. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem narazila já, odpůrce většiny tv pořádů, úplnou náhodou při pracovní nudě a šéf by ze mě nejspíš radost neměl, jelikož jsem se do závěrečných titulků úplně zapoměla věnovat pracovní náplni. Online sleduji předchozí díly čtvrté řady, časem se chystám i na další, jelikož Den D opravdu dokáže zaujmout a udržet. Investoři čtvrté série jsou navíc hrozní sympaťáci. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedený nápad. Problémem může být to, že investoři nejsou žádní "kovaní" showmani, či herci a tudíž řekněme s výjimkou Tomia Okamury působí nemastně, neslaně. V pořadu se samozřejmě střídají zajímavé nápady s naprosto zbytečnými, či záměrně úsměvnými(např. Solar dovdoP), zarážející je však velice častá mizerná připravenost účinkujících na prezentování svého nápadu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Diváci mohli vidět ve 3. sérii celkem 51 projektů. (skrblik007)
  • Pořad vychází ze zahraničního televizního formátu, který odstartoval před jedenácti lety v Japonsku. (Olík)
  • John Vanhara, jeden z investorů 4. řady, se narodil a vyrůstal v ČR. Jméno si nechal změnit až poté, co začal podnikat v USA, protože "Jan" je v Americe ženské jméno. (skrblik007)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno