Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $112,735,375Tržby Celosvetovo $224,614,744Tržby za predaj DVD v USA $36,873,193 //počet predaných kusov 2,504,811║ Režisérku Nancy Meyers a je podmanivosť pre romantiku a nadhľad mám rád, ale každým ďalším filmom akoby strácala sily a len povrchne lízne dobre rozbehnutý námet, veru tuto až tak nehrá akoby malo, má to zopár dobrých scénok ale ako celok skoro nefungujúce až uspávankové. /45%/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První půlku jsem docela trpěl, ale v té druhé jsem si překvapivě užíval chemii hlavní trojky (dokonce i Meryl Streep, kterou jinak fakt nemusím) a měl jsem z toho takový ten hřejivý feel good pocit, že ty čtyři nakonec dám. Proč už se tyhle rom-comy jakéhokoliv věku v takové míře už netočí? ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Is it complicated? Kdepak.. Předpokládal jsem, že Meryl bude samostatná silná osobnost, o jejíž přízeň se bude ucházet dotěrný, slabošský ex-manžel spolu s nějakým citlivým ťulpasem a konec vyšumí do ztracena. A taky že jo.. Ve snobském kabátě oděná romantická komedie se suchopárnými dialogy, prázdnými řečmi a absencí svižného vtipu, kde S.Martin s obličejem napnutým jak cirkusové šapitó je ve vážných momentech komičtější, než když má být komický, Baldwin připomíná srstnatého Kromaňonce, co rád papá smažené mamutí řízky na přepáleném oleji a Adlerovic již plnoletí potomci disponují mentalitou dvanáctiletých dětí. Vidět Alecovu klobásu na Skypu, tak jsem doživotně off line.. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! Ale může to vlastně v poslední době být překvapení, když v castingu figuruje jméno Meryl Streep? A opět vaří a opět to vypadá skvěle, stejně jako ona sama. Na první pohled mne mírně vyděsila stopáž, ale při sledování si to člověk ani na chvíli neuvědomí. Kromě Aleca Baldwina, který v poslední době zažívá renesanci své kariéry, stojí rozhodně za zmínku John Krasinski ve vedlejší roli. Scénky s ním jsou rozhodně jedny z nejpovedenějších v celém filmu. Steve Martin je možná trochu nevyužitý, ale i tak potěší. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Cougar Town mě naučil, že 40 je nových 20. A It's Complicated to, že ani život po padesátce není problém. Ok, je to sice film s Meryl, je to film primárně pro ženský, nemám ráda Steve Martina. Ale ten sexy pupkatej Alec Baldwin, to je moje. Navíc je to zásadně vtipný, erotický, nemravný a zábavný filmík :D Takže až budete mít kočky zase návaly, víte, co vám od nich pomůže. A sex s ex to ani nemusí být. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Téměř veškeré interiéry byly natáčeny v New Yorku. Tam byl ale v době produkce filmu sníh a teploty okolo nuly. Sluneční svit za okny byl tak přidán až ve studiu, aby nebylo poznat, že natáčení neprobíhalo v Santa Barbaře. V kanceláři Steva Martina (Adam) jsou dokonce zataženy žaluzie, protože se za nimi nachází mrakodrapy. (Ernia)
  • Meryl Streep požádala univerzitu Vassar College, jestli by se scény z Lukovy promoce mohly natáčet v areálu jejich univerzity, avšak škola toto odmítla a to i přesto, že zde studovala nejen Meryl Streep, ale také její dvě dcery. (jezurka42)

Reklama

Reklama