Reklama

Reklama

David Norris je stoupající politická hvězda. Nejmladší senátor v historii má reálné šance dostat se do kongresu. Vše však zhatí aféra z jeho studentských let, která se záhadně provalí těsně před volbami. Jde na pánské toalety, kde si chce připravit proslov poraženého. Potká zde krásnou ženu Elise, do které se na první pohled zamiluje. Věří, že to je láska na celý život. Z tohoto omylu ho však vyvedou podivní pánové, kteří se mu představí jako správci jeho osudu a sdělí mu, že s ním mají úplně jiné plány a že jeho vztah s Elise mezi ně rozhodně nepatří. Tato organizace řídí život každého z nás a pro Davida naplánovala kariéru, která končí možná až v Oválné pracovně Bílého domu. Jenže to by musel nechat Elise na pokoji, což se Davidovi nechce. Pokud se David rozhodne odchýlit se od jejich plánů, budou se správci osudu velice zlobit a udělají všechno pro to, aby se David do jimi nalinkovaných kolejí okamžitě vrátil. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (1 433)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Sráči z adjustment byra si konečně vybrali svou daň. Připravili mě o 101 minuta života, které jsem mohl věnovat studii jaderné fyziky a na základě tohoto osudového zvratu pak mohl roku 2016 nastoupit v CERNu a konečně rozštěpit foton. Ale co naplat, že? Filip Kejdyk ještě nikdy nebyl tak romantický. A utahaný. Za pochvalu stojí ale fakt, že si jistě každý dosadil za předsedu Boha a za správce anděly, ale tím, že ví, že je to právě od Kejdyka, musí si říct, že je za tím nějaká tajná organizace s mimozemskou technologií. Jen škoda, že to zůstalo právě s tímto otazníkem, že tvůrci neprozradili více a soustředili se jen na tu lásku. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Po Limitless nejlepší sci-fi roku, překvapivě. Čekal jsem nějákou neskutečnou blblost, která se snaží vytěžit z image "Počátku" (trailer i veškerá propagace byla až neuvěřitelně podobná) a přitom ukázat jen romantickou slaďárnu. Pořádný výprask přes prdel mi můj předsudek roztrhal na cáry a pěvně přikoval k monitoru. Správci zakázaného píchání jsou zajímavě natočení, plní filmařských inovací a nápadů, přitom těžce chytlaví a zároveň mě teď nic nenapadá abych hezky ukončil větu. Výkony .... zase jsem ztratil nit, no prostě se na to podívejte a pak sem zkuste napsat něco lepšího než je tento posraný komentář. 80% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na otřepanou romantickou linku, ve které nechybí závěrečný běh vstříc záchraně lásky, je v lehké nadsázce naroubován sci-fi prvek, který si má pohrávat s tématy jako determinismus a svobodná vůle a přitom jsou ti hoši v kloboucích jen laciná parta cockblockerů, které ředitel úřadu nechá leda leštit kliky od portálových dveří. Nevím, možná mi tam chyběla ke konci drobnost, jako třeba Coldplay ve Wicker Park, aby to mělo podobný dopad. Takhle jsem trpěl nepřesvědčivého ufňukance, který hopsá jak zamilovaný zajíc za Emily (což lze pochopit) a naděje, které jsem po půli vkládal do post-coitum pilule Terryho Stampa, se také nenaplnily. Nejlíp tam nakonec působí samotný New York a Anthony Mackie, který se pro Damona stal dalším Bagger Vancem.. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nějakou konspirační akční sci-fi a dostal jsem nečekaně romantický film. Fakt se mi to líbilo hlavně kvůli dvojici Matt Damon a Emily Blunt. Oba byli tak sympatičtí a byla mezi nimi ta pověstná chemie. Příběh o ovládání osudů byl ok, akorát to postava Matta Damona přijala docela v pohodě. Místo, aby tam na ně řval a vzpíral se, tak se je spíše snažil uargumentovat - no prostě politik :) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

NEZÁLEŽÍ NA TOM CO CÍTÍTE, ALE NA TOM, CO JE PSÁNO..... /// M. Damon neví proti čemu stojí, ale je mu to (zdá se) jedno. Bodejť by ne, když viděl Emilku v krátký sukýnce. A možná i díky tý sukýnce scénář odsejpá a (minimálně) úvodní půlhoďka je neskutečně zajímavá. Ti dva jsou sympatická dvojka, snažící se vyvrátit keci, že LIDSTVO NENÍ DOSTATEČNĚ VYZRÁLÉ, ABY KONTROLOVALO DŮLEŽITÉ VĚCI! Příběh drží solidní tempo, ale už nemá čím překvapit. ONI jsou nezajímavý, o něm víme všechno a k rozuzlení se dopracujeme triviálně jednoduchým řešením, aby to všechno a všem sedlo. Romantická sci-fi o LÁSCE, KTERÁ PORAZÍ OSUD. (A co je teda ten osud? Ty vole, já to furt opakovat nebudu! Očekávejte intervenční tým. A reset.) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nemám strach z lidí v klobouku (třeba z pana Tau…?). 2.) Nechápu, proč se tak často polejvám kávou. 3.) Zjistím, jakej je opravdovej plán. 4.) Věřím tomu, že o osudu rozhoduje jenom tkalcovskej stav. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (61)

Zajímavosti (28)

  • Súbor Cedar Lake Contemporary Ballet, ktorého člen Benoit-Swan Pouffer robil choreografiu filmu, je známy odvážnymi atletickými pohybmi a spájaním baletu s multimediálnym umením. (krasomama)
  • Na začátku filmu se objeví v malé cameo roli Madeleine Albright, bývalá ministryně zahraničí Spojených států amerických. (žvanimírek)

Související novinky

Greengrass kašle na Bournea

Greengrass kašle na Bournea

03.12.2009

Nejdřív se říkalo, že Paul Greengass a Matt Damon jsou plní entusiasmu, pokud jde o čtvrtou akci „agenta bez minulosti“. Pak ale šly dobré vztahy Greengrasse a studia Universal do kompostu. Důvod?… (více)

Hvězdné nábory i útěky

Hvězdné nábory i útěky

19.07.2009

Máme pro vás spoustu castingových novinek, tak se nezdržujme úvodními řečmi a přejděme rovnou k věci. Robert De Niro si prý zahraje v Rodriguezově krváku Machete, jehož natáčení startuje už 29.… (více)

Reklama

Reklama