Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (76)

SarumanKo odpad!

všechny recenze uživatele

Milí páni vodiči autobusu nám počas (úmornej!!) cesty do Londýna boli ochotní zapnúť niekoľko filmov. Väčšina z nich bola slušná a ubehla rýchlo, no Tornádo nad New Yorkom mi len predstavilo nový odtieň tunajšieho hodnotenia "odpad". Ak som za zmysluplnejšie považoval sledovanie nemeckých diaľnic, niečo s tým filmom fakt nebude v poriadku. (10%) ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát aspoň jednu, za scénu s obojky. Ale ne, nejde to. Je to typický kanadský televizní katastrofák. Film padlý na palici, s debilním dějem i námětem, strašnou režijí a nulovými hereckými výkony. O tricích nemluvě, to ja kapitolka sama pro sebe. Otázka je, jestli nám naše televize tyhle sračky vybírají záměrně, podle nějakého děsivého tajného plánu na likvidaci divákova IQ, nebo jestli prostě Kanada natáčí jenom sračky. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Velehořká příchuť triviálního projektu zabořeném v bahně klišé, ve kterém je jedna koza, co jí ještě teče mlíko po bradě, jako jediná schopná zachránit svět. Wow.. mnozí zaručeně dostanou záchvat dávivého kašle, vy si raději skočte třeba na zmrzlinu, cesta do cukrárny bude zcela jistě záživnější než celé tohle Tornádo.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas tak špatný ten film není. Podle zdejších komentů jsem očekával další odpad, ale podívat se na to určitě dá. Sice to není žádná bomba s kdovíjak skvělými triky či hereckými výkony, ale zas až taková tragédie taky ne. Nicole de Boer je asi tím nejlepším co je zde k vidění + několik docela vydařených scén. ()

corona 

všechny recenze uživatele

Ak chcete vidieť pekné tornádo pustite si ho radšej na youtube v tomto filme sa ho nedočkáte. A prečo to skoro vždy schytá Paríž? Lebo ten ako jediný dokážu Američania z európskych miest identifikovať /aj to len keď ukážu Eiffelovku/. Ako som už dávnejšie raz napísala, jedinou katastrofou je sledovať tento film. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. (willy1)

Reklama

Reklama