Příjemce platí v dolarech (TV film)

Drama / Dobrodružný

Československo, 1981, 75 min

• veronikav

No - napínavý příběh -nevím :-)) Celkem podprůměrná detektivka , kterých bylo tenkrát docela dost :-))(28.5.2009)

Soudruh-celník Skopal to tedy nechutně žere ,jinak dost nuda,přes hvězdné obsazení...(26.2.2010)

• farmnf

Teda to byl nářez! Krásna Paulová lže! Není čestná! Skopal ji miluje je to čestný celník. Leze za ní do pokoje i když je vdaná ale pak uzná svou chybu a jde do Děčína. Když tam někdo jede lesem embéčkem pískají gumy i mimo zatáčky. Zkoušel jsem to se svým vozem na pneumatikách Firestone, mě to nepíská, asi celníci hodně podhušťovali barumky. Moučka všechno řídí a Růžek ta svině pašuje známky do Rakous. Prachař je tvrďák a slouží u celní kriminálky, ten pane ví ja to je. Ale nepoví, Skopal je jeho syn. A nebýt té tragédie na závěr, tak by to všechno dobře dopadlo a socialismus by jsme si ani po dovozně vývozní stránce nenechali rozvrátit. Doporučuji na nedělní odpoledne!(21.11.2009)

• Vikinec

Z dnešního hlediska neuvěřitelné problémy na hranicích. Jinak slabá komunistická rádobykriminálka.(17.11.2009)