Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (200)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ač je seňora Lopézová jak říkáme my ostravaci "fajna po pysku jak cyp" a "i po dvuch kurduplach ma furt katalogovu řiť", tak jako herečka a zpěvačka by oslnila tak maximálně v Pornomuzikálu. Klidně bych ji šukal a ani by nemusela moc škemrat, ale místo nějaké posrané mexické telenovely, kde "pózuje" výhradně oblečená, prověřím raději příště výjimečnou rychlost a dokonalou flexibilitu zápěstí mé pravé ruky u veledíla typu "Oil and Ass" s její daleko pružnější a méně prudérní jmenovkyní Lucious Lopez! Ta sice díru do světa šoubyznysu asi neudělá, ale alespoň si je vědoma, v čem tkví její pravé qality a neváhá jí ukázat a použít!! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez jako nezadaná žena, která už nechce čekat, až potká životní lásku, a tak absolvuje umělé oplodnění, aby po cestě z tohoto zákroku náhodou svou životní lásku potkala? Trochu ujetý příběh, ale tak proč ne, aspoň je zde pokus natočit a nabídnout divákovi nějaký neokoukaný námět. Bohužel zde ale asi veškerá originalita končí, dále je film prodchnut mnoha žánrovými klišé jako ona ho chce, on váhá, nakonec jí on chce ale ona nevěří, že to s ní myslí vážně, prostě klasika, ale ona by asi byla nuda koukat se na film, kde všechno jde jako po másle a kde nejsou žádné konflikty a zvraty. Proto výše zmíněné filmu zase tak moc nevyčítám, spíše konstatuji. Ale jako romantická komedie film docela funguje, dalo se u toho pobavit a užít si ho, ale nemohu se zbavit dojmu, že už jsem viděl mnohem více lepších a zapamatováníhodných romantických komedií. Tento film tak v mých vzpomínkách zůstane zapsán v rámci žánru spíše jako průměrný, a to je také důvod, proč ode mne získává tři hvězdy. ()

Reklama

Primavera 

všechny recenze uživatele

Keby som premýšľala nad rolou mamy a videla tento film, určite by som ostala bezdetná. Keby som videla pažravú J-Lo nad hrncom mäsa žrať z neho jak prasa, krátko na to po milovaní s mužom grcať pred ním a všetky tie ďalšie scény...tak by som túto spoločensky dôležitú rolu prenechala druhým... Jediné, čo ma zaujalo, boli štyri orgazmy v priebehu jednej rýchlovky v syrárni. Tak tú syráreň chcem! :-) Jedna hviezda len za to, že Alex je fakt sexi. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Další z tuctu romantických komedií, které se v kině objevují každý týden. Což je škoda, protože zrovna tenhle kousek měl potenciál, být něčím víc. Na jedné straně máme perspektivního režiséra a hlavní pár Jennifer Lopez/Alexe O'Loughlina, kteří jsou kupodivu nejmenším problémem celého filmu. Tím je jak jinak příběh. Nudný a předvídatelný film. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Já jsem sice dala tři hvězdy, i když se nebráním dojmu, že je tenhle snímek hrubě pod časoru. Je to uhozené, a v podstatě o ničem..Příběh se motá pořád v kruhu jestli chci nebo nechci být rodičem. Ale když sečtu všechno kolem a kolem..dívat se na to dá..takový příjemný film o tom, jestli jste připraveni sdílet s druhým tak velkou věc jako je dítě. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)
  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)

Reklama

Reklama